Eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz vefat etti... Eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz vefat etti...

Adana'nın Seyhan ilçesinde Ziyapaşa Mahallesi'nde, 11 Mart'ta meydana gelen olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 38 yaşındaki Hazım Evren, babası 66 yaşındaki Tamer Evren tarafından av tüfeğiyle öldürüldü. Polis kaynaklarına göre, para talep ettiği öne sürülen Hazım Evren ile babası arasında çıkan tartışma kısa sürede şiddete dönüştü.

Hazım Evren'in babasını darbedip, mutfaktan aldığı satırla saldırdığı olayda, Tamer Evren ise duvarda asılı olan av tüfeğiyle oğlunu göğüs ve sırtından vurarak öldürdü. Tamer Evren, olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kendini ihbar etti. Gözaltına alınan Tamer Evren, ifadesinde olayın para meselesiyle ilgili olduğunu belirtti. Evren, "Sürekli para istiyordu. Yine istedi, 200 lira verdim. Alacağı maddeye zam geldiğini söyleyip, 100 lira daha istedi. Bakkala olan borcumuzu ödeyeceğimizi, daha fazla para veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı. Kendimi korumak için ateş ettim" dedi.

Tutuklanan Tamer Evren, Cinayet Büro Amirliği tarafından adliyeye sevk edildi. Hazım Evren'in cenazesi ise yakınları tarafından alınarak toprağa verildi. Olay, Evren ailesini yasa boğarken, mahkeme süreci devam ediyor.

HABER MERKEZİ

Asayiş Haberleri