Ak Parti Kdz. Ereğli Bellediye Başkan adayı belirleme sürecinde yerli adayda karar kılındığı öğrenildi. Ak Panti'de milletvekilliği yapan Fazlı Erdoğan'ın isminin Ankara'da konuşulmasının ardından yapılan kulis ve baskılarla yerli birinin aday gösterilmesi konusunda hemfikir olunduğu öğrenildi. 

9 ADAY ADAYI 2'YE DÜŞÜRÜLDÜ

AK Parti, Kdz.Ereğli'de Belediye Başkan adayını belirleme sürecinde AK Parti Genel Merkezine çağırılan bölge milletvekilleri, il başkanı ve komisyon başkanı toplantısı sonrası 9 aday adayından sayı 2’ye düşürüldü.

Kdz. Ereğli'de İbrahim Sezer ve Numan Korkmaz isimlerinin masaya yatırıldığı toplantı sonucunda, kesin kararın halk tarafından verilmesi gerektiği yönünde karar alındı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekillerinden Saffet Bozkurt'un Numan Korkmaz'ı istediği bilinirken İbrahim Sezer'in hem tanınmış hem de ilişkiler açısından daha rahat seçim kazanabilecek aday olarak görüldüğü belirtiliyor.

KARADENİZ EREĞLİ'DE ANKET 27-28 OCAK'TA

Karara göre; Kdz.Ereğli’de haftasonu 27-28 Ocak tarihlerinde AK Parti Genel Merkezi, İbrahim Sezer ve Numan Korkmaz ismini telefon anketi ile Kdz.Ereğli halkına soracak.

Kdz.Ereğli halkının isteğine göre, aday belirlenecek.

Taksi şoförü Niyazi Yalman vefat etti! Taksi şoförü Niyazi Yalman vefat etti!

FAZLI ERDOĞAN'IN DURUMU?

Ereğli'nin yerlisi olmamasıyla birlikte aday adaylık başvurusu yapmamasının da Fazlı Erdoğan açısından eksi yazdığı belirtilirken genel merkezin son olarak nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. 

ALAPLI’DA, RECEP OCAK VE YAŞAR KARACAN

Yine toplantıda Alaplı AK Parti adaylığı için Adem Sevim isminin elendiği masada, Recep Ocak ve Yaşar Karacan’ın kaldığı öğrenildi.

Bu iki isim için de sonkez 27-28 Ocak tarihlerinde telefon anketi yapılacağı bildirildi.