Memnuniyet anketinde çok geride olduğu şimdiye kadar yapılan bütün anketlerde çıkan Selim Alan ile ilgili kafası karışık olan Ak Parti Genel merkezi yeni bir anket yaptırıyor.

BU SEFER İSTANBUL HATTINDAN ARANIYOR!
Yaklaşık 2 hafta önce 312 hattı üzerinden Zonguldak'ta bir çok kişi aranmış ve Selim Alan ile ilgili memnuniyet durumu sorulmuştu. Ayrıca aynı ankette Özcan Ulupınar ismi de özellikle sorulmuştu. Bugün itibariyle İstanbul sabit hattı 212 ve 216’dan Zonguldak’ta vatandaşlar aranarak Selim Alan’dan memnun olup olmadıkları soruldu. 
Daha önce hangi partiye oy verdiklerinin sorulmasının ardından Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, tekrar aday gösterilse oy verilip verilmeyeceği soruldu.
Ankette ayrıca Ak Parti Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar’ın aday gösterilmesi durumunda oy verilip verilmeyeceği soruldu. 


KAFALAR KARIŞIK!
Ankara kulislerinden Selim Alan isminin 7 Ocak Pazar günü açıklanacağı söylenmesine rağmen yeni bir anket başlatılması kafaları karıştırdı. 
Şimdiye kadar yapılan bütün anketlerde Özcan Ulupınar’ın açık ara önde olduğu ifade edilirken farkın az olması durumunda yine Selim Alan’ın aday gösterilebileceği ifade edilmişti. 
Bu yapılan son anketle durumun daha da netleştirmek istendiği tahmin ediliyor.

Ankette Hangi Konular Soruldu?

Elazığ’da deprem! Elazığ’da deprem!
  1. Selim Alan Memnuniyeti: Daha önceki anketlerde düşük memnuniyet skorları elde edilen Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ile ilgili vatandaşların görüşleri soruldu. Yeniden aday gösterilse oy verilip verilmeyeceği öğrenilmeye çalışıldı.

  2. Özcan Ulupınar Adaylığı: Ankette, Ak Parti Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar'ın aday gösterilmesi durumunda oy verilip verilmeyeceği soruldu.

  3. Parti Tercihi ve Geçmiş Oy: Anketin bir bölümünde katılımcılardan daha önce hangi partiye oy verdikleri soruldu.

Ankette Neden Yeni Bir Değerlendirme Yapılıyor?

Zonguldak'ta daha önceki anket sonuçlarına rağmen, Ak Parti Genel Merkezi'nin yeni bir ankete başlaması, kafaları karıştırdı. Ankara kulislerinde 7 Ocak Pazar günü Selim Alan'ın adaylığının açıklanacağı söylentilerine rağmen, bu yeni anketle durumun daha da netleştirilmek istendiği tahmin ediliyor.

Önceki Anket Sonuçlarına Göre Durum Ne?

Daha önceki anketlerde, Özcan Ulupınar'ın açık ara önde olduğu belirtilmişti. Ancak, farkın az olması durumunda Selim Alan'ın da aday gösterilebileceği ifade edilmişti. Yapılan son anketle birlikte, parti içindeki tercihlerin ve vatandaş memnuniyetinin daha net bir şekilde ortaya çıkması hedefleniyor.

Vatandaşlar kaçta aranıyor?

Whatsapp Image 2024 01 05 At 10.37.42