AK Parti’de Ömer Selim Alan’dan başka aday yok!

Yerel Seçimlere aylar kala Ak Parti’den belediye başkan adayı olmak isteyenler için son başvuruya saatler kala Zonguldak’ta Ak Parti’den Ömer Selim Alan’dan başka adayın olmadığı öğrenildi. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız’ın Elmas Televizyonu Haber Müdürü Ergin Özkul’a yapmış olduğu açıklamada şuana kadar Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için Ak Parti’den kimsenin başvuru yapmadığını belirtti. 

Ak Parti’den Ereğli’de 8 aday başvuru yaptı!

Kdz. Ereğli’de Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı için şuana kadar 8 aday başvurdu.  Kdz. Ereğli Ak Parti teşkilatında seçim startı verilirken 8 aday Ak Parti’den belediye başkanı olmak için Kdz. Ereğli Ak parti İlçe Başkanlığına müracaatlarını yaptı. Ak Parti Kdz. Ereğli İçe Başkanı görevinden istifa ederek başkanlık için aday başvurusunu yaparken, Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’da başkan adaylığı için müracaatını yaptı.

İşte Ak Parti’den Kdz. Ereğli Belediye Başkanı olabilmek için Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına başvuran isimler…  
         
           1.Ak Parti eski Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer
           2. Esnaf Kefalet Başkanı Mehmet Azman  
           3. Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Numan Korkmaz
           4. Ak Parti eski Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır
           5. Ak Parti Kdz.  Ereğli Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay
           6. Kdz. Ereğli eski Belediye Meclis üyesi Salih Kumaş 
           7. Ak Parti Zonguldak eski milletvekili Ercan Candan 
           8. Engelli kontenjanından başvuru yapan İhsan İslamoğlu

Ak Parti’den Ormanlı beldesinde 2 aday var!

Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Ormanlı beldesinde belediye başkan adaylığı için iki isim müracaat etti. Ak Parti’den mevcut belediye başkanı Bayram Başol tekrar aday olmak isterken ona rakip olarak Ak Parti Ormanlı Belde Başkanı Varol Aksoy da aday adaylığını açıkladı.

Gülüç Beldesi’nde Ak Parti’den tek aday!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ak Partiye geçen ve daha sonra yanında çalışan iki bayana taciz ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Gökhan Mustafa Demirtaş’ın Ak Parti’den istifa etmesinin ardından Ak Parti’den Gülüç Belediye Başkan adayı kim olacak soruları sorulmaya başlanmıştı. Elmas Televizyonu’nun edindiği bilgilere göre Kdz Ereğli’ye bağlı Gülüç Beldesi’nde Ak Parti’den belediye başkan adayı olabilmek için sadece Gülüç Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Kerim Sönmez’in başvuru yaptığı öğrenildi. Gece yarısına kadar başka bir aday çıkmazsa Ak Parti’nin Gülüç Belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez olacak. 

Kandilli Belediyesi’ne Ak Parti’den 4 aday!

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Kandilli Belediyesi’ne belediye başkanı olabilmek için Ak Parti’den 4 ismin başvuru yaptığı öğrenildi.

İşte Ak Parti’den Kandilli Belediye Başkanı olabilmek için Belediye Başkanı olabilmek için İlçe Başkanlığına başvuran isimler… 

Ak Parti Kandilli Belde Başkanı Osman Çakmakoğlu
İş İnsanı Gökhan Alagöz 
Uzun yol otobüs şoförü Zafer sağlam 
Erdemir İşçisi Yusuf Egeli 


Ak Parti’de Kozlu’dan 2 aday başvuru yaptı!

Yerel seçimlere çok kısa bir süre kala Ak Parti’den aday olmak isteyenler bu gece yarısına kadar başvuru yapmak zorundayken Kozlu’da da şuana kadar Ak Parti’den 2 aday belediye başkan adaylığı için başvurusunu yaptı. Ak Parti’den mevcut belediye başkanı Ali Bektaş ve İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli Kozlu Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu.


Çaycuma’dan Ak Parti’de 1 aday başvuru yaptı!

Yerel Seçimlere aylar kala Ak Parti’den belediye başkan adayı olmak isteyenler için son başvuruya saatler kala Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinden Ak Parti’den Çaycuma eski İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı Başvuru yaptı. Başka bir başvuru yapılmazsa Bünyamin Bostancı’nın Ak Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı olması bekleniyor. 


Ak Parti’den Perşembe Beldesi’nde 3 aday!   

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Perşembe beldesinde Ak Parti’den belediye başkanı olabilmek için 3 aday başvuru yaptı.

1.    Öğretmen olduğu öğrenilen Turan Okumuş
2.    Emekli Banka Müdürü Mahir İnam
3.    Perşembe eski Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi

Ak Parti’den Nebioğlu Beldesi’nde 2 aday!

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Nebioğlu beldesinde Ak Parti’den belediye başkanı olabilmek için 2 aday başvuru yaptı.

1.    Ak Parti’den mevcut Belediye Başkanı Ali Özdal 
2.    Nebioğlu Tarım ve Kredi kooperatifi Başkanı Pınar Aydoğan

Ak Parti’den Saltukova Beldesi’nde 5 aday!

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Saltukova beldesinde Ak Parti’den belediye başkanı olabilmek için 2 aday başvuru yaptı.

1. Mevcut Belde Başkanı Mehmet Çelebi
2. Saltukova Eski Belediye Başkanı Zerrin Güneş
3. Saltukova Eski Belediye Başkanı Adil Düzlü
4. Avukat Dilek Keleş
5. Esnaf Murat Kaya

Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi

Haber: Ergin Özkul


Ak Parti’den Filyos Beldesi’nde 3 aday!

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Filyos beldesinde Ak Parti’den belediye başkanı olabilmek için 3 aday başvuru yaptı.

1.    Ak Parti’den mevcut Belediye Başkanı Ömer Ünal 
2.    İl Genel Meclis Üyesi Arif Sefercik
3.    Emekli - Ekrem Bilir


Ak Parti’den Karapınar Beldesi’nde tek aday!

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Karapınar beldesinde Ak Parti’den belediye başkanı olabilmek için tek aday olarak mevcut Belediye Başkanı Necdet Dernek’in başvuru yaptığı öğrenildi.


Ak Parti’de Alaplı’dan 3 aday başvuru yaptı!

Yerel Seçimlere aylar kala Ak Parti’den belediye başkan adayı olmak isteyenler için son başvuruya saatler kala Zonguldak’ın Alaplı İlçesinden 3 aday başvurularını yaptı.
,
1. Ak Parti eski İl Yöneticisi Adem Sevim
2. Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak 
3. Ak Parti Alaplı eski İlçe Başkanı Yaşar Karacan


Ak Parti’den Gümeli Beldesi’nde tek aday!
Zonguldak’ın Alaplı İlçesine bağlı Gümeli beldesinde Ak Parti’den belediye başkanı olabilmek için tek aday olarak Ak Parti Gümeli Belde Başkanı Aytaç Tosun’un başvuru yaptığı öğrenildi.

Ak Parti’de Gökçebey’den 2 aday başvuru yaptı!

Zonguldak’ın Gökçebey İlçesinde Ak Parti’den belediye başkanı olabilmek için 2 aday başvuru yaptı.

1.    Ak Parti Gökçebey eski İlçe Başkanı Erkan Kodaman
2.    İş insanı Adem Ayvacık

Ak Parti’de Devrek’ten 4 aday başvuru yaptı!

Yerel Seçimlere aylar kala Ak Parti’den belediye başkan adayı olmak isteyenler için son başvuruya saatler kala Zonguldak’ın Devrek İlçesi’nde 4 aday Ak Parti’den belediye başkanı olabilmek için Ak Parti Devrek İlçe Başkanlığına başvurularını yaptı!

1.    Ak Parti Devrek İlçe eski Teşkilat Başkanı Ali Özmekik
2.    Ak Parti Devrek İlçe eski Siyasi İşler Başkanı Uğur Erdem 
3.    Zonguldak Belediyesi eski Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ayhan Kaskondu
4.    Esnaf- İlhan Abalı

Ak Parti’den Çaydeğirmeni Beldesi’nde Gebeş tek aday!

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde Ak Parti’den belediye başkanı olabilmek için tek aday olarak mevcut Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in olacağı öğrenildi. 3 dönem Çaydeğirmeni’nde belediye başkanlığı yapan Gebeş bu dönemde Ak Parti Çaydeğirmeni Belediye Başkan adayı olacağı öğrenildi.