Zonguldak'ın Devrek İlçesi Yeni Mahalle'de, 44 yaşındaki Erdin Çarıkcı, oturduğu apartmanın 6. katındaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Olayın çevrecilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edildiği ancak Çarıkcı'nın kaldırıldığı Devrek Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybettiği bildirildi.

Erdin Çarıkcı'nın intihar etmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da ortaya çıktı. Çarıkcı, ailesine yaşattığı için özür dilediği paylaşımında, "Yaşadığım ve yaşattıklarım için ailemden, saygı değer ağabeylerimden ve ablalarımdan çok özür diliyorum. Şartlar ne getirir, ne götürür bilmiyorum ama kendi adıma bir daha bu şekil vakalar yapmayacağım, kendi adıma SÖZ VERİYORUM. Beni gönlünüzde af etmeniz temennisinde bulunuyorum. Allah'a emanet olun, saygılar sevgiler." ifadelerine yer verdi.

Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi! Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi!

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Çarıkcı'nın yaşadığı zorluklar ve sosyal medya paylaşımı üzerinde detaylı bir inceleme yapılacağı öğrenildi.

Whatsapp Image 2024 02 20 At 14.34.29