Ak Parti Genel merkezi, bir şirket aracılığıyla Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan aday adayları arasında anket başlattı.

Dün itibariyle 0312 524 26 37 numralı telefondan Zonguldak halkını arayan anketörler 3 soruyle anket yapmaya başladı.

ÖZCAN ULUPINAR ADAY OLSA OY VERİR MİSİNİZ?

Zonguldak halkını aramaya başlayan anket yetkilileri, "2019 yerel seçiminde kime oy verdiniz" diyerek başladığı ankette 2 kritik soru yönelttiler.

Yerel seçimde Ak Parti için anket yaptıklarını söyleyen arketörler, "Ak Parti eski Milletvekili Özcan Ulupınar aday olursa oy verir misiniz?" ve "Mevcut Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan tekrar aday gösterilirse oy verir misiniz" diye sordular. 

İMZA'NIN ANKETİNDE ULUPINAR FARK ATTI

Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama... Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama...

Öte yandan İmza Gazetesi internet sitesi üzerinden yapılan ve aynı ıp üzerinden bir defa oy kullanılmasına izin verilen ankette Özcan Ulupınar, Selim Alan ve Nejdet Tıskaoğlu yarışıyor. 

Ankette Özcan Ulupınar yüzde 62 oranda önde giderken Selim Alan ve Nejdet Tıskaoğlu yüzde 18'lerde oy aldı. 

SELİM ALAN'A TEPKİ...

İmza Gazetesi'nin başlattığı ankete gelen yorumların çoğunda Selim Alan'ın kibirli davranışıyla ilgili eliştiri yapılırken Özcan Ulupınar'ın belediyecilik ve milletvekili tecrübesiyle başarılı olacağı yönünde yorumlar gittikçe artmaya başladı.

ANKETE KATILMAK İÇİN TAKLAYINIZ

Anket


Ak Parti'nin Zonguldak Belediye Başkan adayı kim olmalı?

Ankete Katıl