40 yaşındaki Cumali A. adlı dilenci, insanların duygularını istismar ederek kıyafetlerini değiştirip yaşlı gibi davranırken zabıta tarafından fark edildi.

A W172792 03

İnsanları Kandıran Dilenci

Cumali A. adlı dilenci, Bolu'da yaşlı gibi davranarak insanların duygularını istismar ediyor ve dileniyordu. Ancak zabıta ekiplerinin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı. Üstünden çıkan 1595 TL'nin sadece 2 saat içinde toplandığı belirlendi.

Ankara, Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Kırıkkale ön plana çıkıyor… Ankara, Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Kırıkkale ön plana çıkıyor…

A W172792 01

Otomobil Hilesi Ortaya Çıktı

Dilencinin oyunu, park ettiği otomobil ve hareketleriyle daha da belirginleşti. 01 CNC 19 plakalı aracını park edip anahtarı lastiğin üzerine koyarak dilenmeye başladığı görüldü. Ancak güvenlik kameraları, dilencinin aracı park ettikten sonra rahatça hareket ettiğini gösterdi.

A W172792 05

Ceza Kesildi

Zabıta ekipleri, dilenciye 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 33. Maddesi gereğince 977 TL idari para cezası kesti. Ayrıca aracı kaldırıma park ettiği için de şahsa ceza uygulandı.

İHA

Bolu Haberleri