CHP Zonguldak İl Kongresi'nde Park Sorunu: Kaldırımlara Çekilen Araçlar Tepkilere Neden Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Kongresi için Zonguldak Gençlik ve Spor Bakanlığı Site Spor Salonu'na gelen vatandaşlar, araç park yeri bulamadıkları için araçlarını kaldırımlara çekmek zorunda kaldılar. Kaldırımları işgal eden araçlar, çevre sakinlerinin büyük tepkisine yol açtı.

Zonguldak'ta düzenlenen CHP İl Kongresi'ne katılmak isteyen vatandaşlar, spor salonunun yakın çevresindeki park yeri sıkıntısıyla karşılaştılar. Park yeri bulamayan birçok kişi, araçlarını kaldırımlara çekmek zorunda kaldılar.

Zonguldak, Kastamonu, Düzce, Bolu dahil 77 ilde operasyon! Zonguldak, Kastamonu, Düzce, Bolu dahil 77 ilde operasyon!

Kongre için toplanan araçlar, kaldırımları işgal etti ve yaya geçişlerini engelledi. Çevredeki vatandaşlar ise kaldırımlarda park edilen araçlara büyük tepki gösterdi. Yürüyüş yolları ve kaldırımlar, araçlar nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, kaldırımlara çekilen araçlara herhangi bir cezai işlem yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu. Yetkililer, kaldırım işgali konusunda ne tür önlemler alınacağı hakkında bilgi vermedi.

Bu gelişmeler, CHP Zonguldak İl Kongresi'nin ardından park sorununun çözümüne yönelik daha fazla tartışmayı gündeme getirdi.