Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi

ZONSİAD’ın 2. Ticaret Genel Fuarına katılım oldukça yoğundu ve her bir stant ilgi ile gezilerek takip edildi. Katılımın yoğunluğu gerçekten geçen seneye oranla biraz daha fazlaydı. Bu da şunu gösteriyor ki, böylesine önem arz eden fuarların kapalı alanda değil de halka açık yerlerde yapılması halinde yoğunluğun çok daha fazla olacağını gösteriyor.

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ile konuyu görüştüğümde önümüzdeki senede halka açık alanlarda yapılmayı planladıklarını ve arkadaşları ile bu konuyu değerlendireceklerini ifade etti. Doğru bir karar olacağını düşünüyorum.

Bu arada Dedeman Otelde gerçekleşen fuarda ilgi çeken stantların başında AYNUR ABLA’nın sahibi olduğu Çaycuma’nın meşhur “Manda yoğurdu ve yöresel ürünler”i Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu da ziyaret ederek stant yetkilisi Şenol Çakar’dan bilgi alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bilindiği gibi meşhur manda yoğurdu Türkiye’nin gündeminde olmaya devam ediyor.

Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen

Aynur Abla