Dün Manchester United ve Galatasaray arasında gerçekleşen Şampiyonlar Ligi maçında Galasaray'ın rakibini 3-2 mağlup etmesinden sonra tüm Galatasaraylılar sokaklara döküldü. Türkiye'nin dört bir yanından sevinç çığlıkları yükseldi. Galatasaray'ın favori oyuncusu Mauro Icardi'nin adını haykırarak bir genç Bartın KYK erkek yurdundan sevincini paylaştı.

Kestane balının diyarı Zonguldak'ta kestane ormanlarına zarar veren Gal arısına savaş açıldı! Kestane balının diyarı Zonguldak'ta kestane ormanlarına zarar veren Gal arısına savaş açıldı!

Bartın KYK Erkek Yurdu'nda hareketli saatler! Mauro İcardi'nin adı dillerde... (2)

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Galibetin coşkusu Bartın'da bulunan Galatasaray taraftarları coşkuyla kutlarken, galibiyetin ardından bir öğrenci yurdunda yaşanan coşkulu kutlamalar büyük ilgi çekti. Bir öğrenci, odanın camına çıkarak aynı stadyumdaki gibi golü atan Mauro Icardi'nin adını anons etti. Diğer öğrenciler de bu coşkuya katılarak camlara çıkarak anonsa karşılık verdiler.

Bartın KYK Erkek Yurdu'nda hareketli saatler! Mauro İcardi'nin adı dillerde... (3)

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde attığı ilk golü kaydetti. Maç sonrası konuşan Arjantinli golcü, "Şu anki durumumuzdan memnunuz, ancak henüz sadece 2 maç oynadık. 4 maç daha önümüzde ve bunların hepsi zorlu karşılaşmalar olacak. Hedefimiz gruptan çıkmak, bu nedenle aynı performansı devam ettirmeli ve bilinçli bir şekilde ilerlemeliyiz" dedi."