Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı ve İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Emen’in dün yayınlanan spor analizinde ele aldığı “ZONGULDAKSPOR’DA DEMİR AĞIRLIĞI” haberi ses getirdi.

Köyleri Kalkındırma Derneğinin yeni başkanı belli oldu! Köyleri Kalkındırma Derneğinin yeni başkanı belli oldu!


Zonguldakspor’un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları dünden bugüne detaylarıyla birlikte köşesine taşıyan Mustafa Emen şehrin güzide takımı Zonguldakspor’u sadece Demir ailesinin yıllardır sırtında taşıdığını ve bunun böyle devam etmesinin mümkün olamayacağını ifade ederek başta Sayın Vali Mustafa Tutulmaz olmak üzere şehrin tüm ileri gelenleriyle, iş adamlarının ve STK’ların, sorumluluk taşıyan herkesin takıma sahip çıkması halinde başarı geleceğini dile getirerek bu sorumluluğu taşıyan Demir şirketler ailesine teşekkür etmişti.
Demir Şirketler ailesine ait olan ilin etkili yerel basını “Yeni Adım” Gazetesi de Emen’in bu anlamı yazısını gazetenin manşetine taşıyarak doğru bir teşhiste bulunduğumuzu da teyit etmiş oldu.
Yeni Adım ailesine buradan bir kere daha teşekkür ediyor ve Zonguldakspor’un bu şehrin heyecanı olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini kamuoyuna duyuruyoruz.
Mustafa Emen.