AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, fevkani köprüsüyle ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

"Köprünün yıkım ihalesi yapıldı. Açık ihale. Bunun rakımını kim belirler. Günler önce yayınlandı. Yerel başında yayınlandı. İhaleyi girseydiniz alsaydınız. Girenler yarışmışlar. İhale şartlarında olan bir kurul var. Hurdalar İhaleyi alan kişilere verilecek.

Fevkani köprüsüyle ilgili kararlar alındı. Tebligatlar yapıldı. Önlenmelerini alması gerekiyordu. Biz esnafımızın sokağa dökülmesinden yana değiliz. Bizi hedefimiz riskli bir yapının ortadan kaldırılması. Uzmanlar konuşmalı. Uzmanlar çalışma yapmış. Farklı farklı açıklamalar yapılıyor. Yeteri kadar yardımcı olundu. Geçmişe dönüm hesaplarını bizle yapmayacaklar.

NEREDEYDİNİZ?

Maden çok sevdiğiniz yerde bakımını yapacaktınız. Neredeydiniz. Bu şehri belediye olarak 10 yıl siz yönetmediniz mi? Akşamları geceleri geliyorsunuz esnafımızı kışkırtacak hareketler yapıyorsunuz. Osman Valimiz geldi süre verildi. Yine aynı taleplerle gelmenin faydası yok. Bu nokta da belediye başkanımızın nasıl gayret içerisinde olduğunu gördüm. Biz bunları kendilerine anlattık. Elmas Park’da da çalışma yapacaklardı yapmadılar. Çevre Şehircilik Dükkanların bölümlerini yaptı. Bir kaç gün içerisinde camları takılacak. Biz onlara adres yeri gösterdik. Gidipte ticaret yapacağınız yerde biraz sizinde emek vermeniz gerekiyor. Herkes aynı şeyleri söyledi. İnatlaşmaya getirmenin anlamı yok. Elektrik suyu kesileceği günler öncesinden bildirildi. Sözleşmeyi yapın elektriğiniz açılacak. Bunu değerlendirmeniz gerek. Bir iki tanesinin yaptığı bütün köprü altı esnafını bağlamıyor. Biz onlarla konuştuğumuz herşeyi anlatmıyoruz. Belediye başkanımızla valimizle konuştuğumu şeyi anlatıyorlar."

ÇÖKÜNCE FACİA OLURSA KARANFİL BIRAKIRIZ!

"Zaman tanındı. Sürenizin sonuna geldiniz. Sonra seçimlere vurgu yapıyorsunuz. Siyasete malzeme yapılacak bir durum değil. Çökünce facia olursa karanfil bırakırız. Biz karanfil bırakmak istemiyoruz.

Dokunulmazlığı mı varmış. Şikayete bulunmuş. Ben bu senaryoyu bu diziyi geçmişte de gördük. Oynayanlar aynı. Geçmişte 2019 yılında şikayette bulunmuşlardı mahkeme kararı verdi. Bizi akladı. Mahkeme ikinci kez kararını verdi. Yine aklandık. Kurgulanmış. Kongre dönemlerinde sürekli karalama itibarsızlaştırma içerisinde oluyor. Ben kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum. İl başkanı olarak görev aldım. Geçmişte cumhurbaşkanımız iftiralar hakaretlerle ilgili şikayetlerini geri çekti.

“Sevgi nedir?” sorusunun cevabı! “Sevgi nedir?” sorusunun cevabı!