Kilimli İlçesinde yıllarca CHP İlçe Başkanlığı görevini yaptıktan sonra 31 Mart yerel seçimlerinde partisinden aday adayı olan ve 22 Aralık Cuma günü adaylığı kesinleşen maden mühendisi Erol Sarıal şimdi de hedefi işaret etti.

Sarıal, tek aday iken karşısına çıkan iş insanı Erdinç Kargidan da büyük bir coşkuyla CHP’den aday adaylığını açıklamış ve son derece iddialı açıklamalar yapmıştı. “Baba ocağına döndüm” diyen Erdinç Kargidan’ın adaylığı kabul görmeyince Kilimli’nin adayı da böylece Erol Sarıal gösterilmiş oldu.

Necati Başar yeniden güven tazeledi! Necati Başar yeniden güven tazeledi!

Adaylığının açıklanmasından sonra partililer tarafından coşkuyla karşılanan Kilimli CHP adayı Erol Sarıal, gazetecileri ziyaretinde de Kilimli için iddialı açıklamalar yapmış ve bu defa el birliği ile Kilimli Belediyesine yeniden CHP bayrağını dikeceğini belirtmişti.

Karşısına AK Parti’den çıkacak olan aday henüz netlik kazanmazken ya mevcut Başkan Kamil Altun ya da diğer aday adayı Sedat Tolga Demirci çıkacak. Biz buradan gerek CHP ve gerekse AK Parti adayına başarılar diliyoruz. Hak eden kazansın, Kilimli kazansın. Haber-Yorum: Mustafa Emen