CHP'li Yavuzyılmaz, Zonguldak için "Felakete giden yolun taşları döşeniyor" CHP'li Yavuzyılmaz, Zonguldak için "Felakete giden yolun taşları döşeniyor"

Fırat Birkan, CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı, Parti Üyeleriyle Buluşuyor

Birkan Birbirimizi Dinlemeye, Birlikte Üretmeye Ihtiyacımız Var (1)

SOSYAL VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK VURGUSUYLA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Aday adayı, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek sosyal ve şeffaf belediyeciliği vurguluyor. Fırat Birkan, CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adayı olarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. 'Birlikte başaracağız' sloganıyla hareket eden Birkan, tüm paydaşlarıyla görüşerek proje ve planlama çalışmalarını şekillendiriyor. Ekipleri, mahalleleri gezerek vatandaşların beklentilerini dinliyor ve belediye yönetiminden beklentileri ile görüş ve önerilerini topluyor.

Birkan Birbirimizi Dinlemeye, Birlikte Üretmeye Ihtiyacımız Var (6)

MAHALLE VE ÜYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Fırat Birkan, CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde mahalle ve üye ziyaretlerini sürdürüyor. İnağzı, Rat ve Yeşil Mahalle'de üyelerle buluşan Birkan, "Sıkılmadık el bırakmayacağız" diyerek projelerini ve çalışmalarını anlatıyor. Ön seçim öncesi tüm mahallelerde aktif olarak çalışmalarını sürdüren Birkan, parti üyelerinin talep ve önerilerini dikkate alarak projelerini güçlendiriyor.

Birkan Birbirimizi Dinlemeye, Birlikte Üretmeye Ihtiyacımız Var (5)

"BİRBİRİMİZİ DİNLEMEYE, BİRLİKTE ÜRETMEYE İHTİYACIMIZ VAR"

Birkan, ziyaretlerinde şu açıklamalarda bulundu: "Ön Seçim öncesi değerli üyelerimizi ziyaret etmeye devam ediyorum. Üyelerimizin taleplerini dinliyorum. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek görüşlerini alıyorum. Bu sürecin sonunda kazanan Zonguldak, kazanan CHP olacaktır. İlk günden beri gözlemlediğim, projeler üretilme süreçlerinde halkımızın fikirleri, düşünceleri ve eksiklikleri sorulmamış. Ne çok ihtiyacımız varmış birlikte üretmeye, konuşmaya, birbirimizi dinlemeye. İşte bu yüzden sosyal ve şeffaf belediyeciliğin mimarı olmak için yola çıktım. Bunu birlikte başaracağız."

Fırat Birkan'ın ön seçim öncesi yoğun saha çalışmaları ve halkla diyalogları, parti içinde ve Zonguldak halkı arasında olumlu bir yankı uyandırıyor.

Birkan Birbirimizi Dinlemeye, Birlikte Üretmeye Ihtiyacımız Var (3)

Birkan Birbirimizi Dinlemeye, Birlikte Üretmeye Ihtiyacımız Var (4)

HABER MERKEZİ