Katıldığı iftar programında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Erol şu ifadeleri kullandı;

Toplanması yasak olan bitkiyi Çaycuma'da toplarken yakalandı! Toplanması yasak olan bitkiyi Çaycuma'da toplarken yakalandı!

"Çaycuma ilçemizde %10’a yakın oy aldık ve gelecek seçimlerde Çaycuma belediyesini kazanıyoruz inşallah. Seçimlerde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı adayımız Engin Zeren kardeşime  ve Çaycuma teşkilatımızın tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Milletimiz  bize muhalefet görevi verdi. Zonguldak‘ta bulunan tüm belediye Başkanlıklarını yakinen  takip edeceğimizi hayırlarına motor şerlerine fren olacağımızı buradan tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum . 

Belediye Başkanlıklarını kazanan partilerin davul zurna eşliğinde yapmış olduğu kutlamaların bitmesini ve bayramdan sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlamalarını bekliyoruz.  Belediye başkanlarının milletimize verdiği sözlerin ve taahhütlerin yerine getirilmesinin sıkı takipçisi olacağımızı  hemşerilerimize duyurmak istiyorum. Yerel yönetimleri ele geçiren partilerin muhalefetle uyumlu eşgüdümlü ve istişare halinde olması o bölgedeki vatandaşın daha güzel hizmet almasına sebep olur. Muhalefetin önerilerini ve tekliflerini  dikkate almayan ve muhalefeti yoksayan yere yönetimlerin kendi bölgelerinde başarılı olması beklenemez. İşbu nedenle belediye Başkanlıklarını kazanan hem belediye başkanlarının hem de partilerin muhalefetin fikirlerine duyarlı ve açık olmasını beklemekteyiz. Rabbimiz hepimizin huzurlu sağlıklı bir şekilde bayrama kavuşmasını nasip eylesin. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin."

Whatsapp Image 2024 04 07 At 23.00.39