Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi! Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi!

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi yolunda meydana gelen çökme nedeniyle Zonguldaklı gazeteci Cem Küçük'ten tepki gelmişti.
 
Twitter'den yaptığı paylaşımla Zonguldak Belediye başkanı Selim Alan'ı hedef gösterdiği iddia edilen Zonguldaklı gazeteci Cem Küçük duruma tepki gösterdi. 
 

Öğlen saatlerinde Zonguldak'ta yoğun yağış sonrası meydana gelen çökme sonrası gazeteci Küçük olay hakkında Burası Zonguldak Uzun Mehmet Hastane yolu. Bu sabah yapış nedeniyle göçmüş. İstinat duvarı yok. Sabahtan beri bir sürü tanıdık, tanımadık memleket arayıp isyan ediyor. Yolda kalan hastalar olmuş. Bugün ve yarın Zonguldak'ta yağmur ve fırtına var. Hastalar hastaneye nasıl gidecek?" diyerek duruma tepki göstermişti. 
 

Küçük'ün bu paylaşımı mevcut belediye başkanına eleştiri olarak yorumlanmıştı. Küçük Twitter'den yeni bir açıklama yaptı. 

Gazeteci Küçük sadece "bana iletilen bir sorunu yazdım" diyerek belediye başkanı Selim Alan'ı hedef almadığını açıkladı. 

IMG_8512
 

Aybüke Ünal