TTK Karadon maden şehitleri anıldı... TTK Karadon maden şehitleri anıldı...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mustafa Yorulmaz ve yönetimini ziyaret ederek, seçim vaatlerini paylaştı. Ziyarette CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu da hazır bulundu.

Söz Verilen Destek Kesinlikle Sözde Kalmayacak! Ziyaret sırasında konuşan Tahsin Erdem, ülke savunması için canlarını feda eden şehitlerin, kendileri için en değerli emanet olduğunu vurgulayarak, şu sözleri dile getirdi: "Şehit yakınlarına olan desteğimiz kesinlikle sadece bir seçim vaadi değil, aynı zamanda asli görevimizdir. Göreve geldiğimizde şehit ailelerine yönelik somut adımlar atacağız. Bu kapsamda 1 Nisan'dan itibaren şehit ailelerine su faturalarında yüzde 90 indirim yapacağız. Bu destek, sözde kalmayacak ve her zaman şehit ailelerinin yanında olacağız."

Sorunlar Yerinde Tespit Edilip Çözümler Üretilecek Tahsin Erdem, şehit aileleriyle sık sık bir araya gelerek sorunları yerinde tespit edip çözümler üreteceklerini belirtti. Dernek başkanı Mustafa Yorulmaz ve yönetimiyle yakın iş birliği içinde olacaklarını ifade eden Erdem, şehit ailelerine yönelik desteklerin sürekli olacağının altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mustafa Yorulmaz, Tahsin Erdem'e destekleri için teşekkür etti. Zonguldaklı şehit aileleri, seçildiği takdirde Tahsin Erdem'in verdiği sözlerin hayata geçirilmesini bekleyerek, umutlu bir şekilde seçim sürecini takip ediyor.