2019 Yerel Seçimlerde vaat ettiklerinin hiç birini gerçekleştirmeyen Posbıyık, yine polimik üreterek "Ereğli'nin savucusu" rolüne bürünmek için Erdemir'e saldırmaya başladı.

HER SEÇİM VE FESTİVAL ÖNCESİ YAPTIĞI GİBİ...

2024 Yerel Seçimlerine günler kala Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan her zamanki taktik geldi.

2019 yılında bastırıp dağıttığı katalogda da bulunan projelerinin hiç birini hayata geçirmeyi beceremeyen Posbıyık, her seçim ve festival öncesi gündeme gelmek için yaptığı gibi yine borsada da işlem gören ve Türkiye'nin sayılı kuruluşlarından olan ERDEMİR'e saldırdı. 

İcraat ve proje açısından söyleyecek sözü olmayınca "Erdemir'e Ereğlililerin giremediğini" iddia ederek "Ereğli'nin savunucusu rolüne bürünme taktiği" uygulamaya başladı. 

İCRAAT YERİNE FABRİKAYA SALDIRI!

Zam üstüne zam! Bir zam da ona geldi Zam üstüne zam! Bir zam da ona geldi

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Dağlar ve Göktepe Mahallesi’nde halka seslendiği konuşmasında icraat yerine ERDEMİR'e saldırdı. 

ERDEMİR'e Ereğlili işçilerin giremediğini ve Karabük ve Kırıkkale’den işçi geldiğini anlatan Başkan Posbıyık; “Benden başka kimseden ses yok. Ereğli’nin uşaklarını demirçelike almıyorlar. Kırıkkale’den, Karabük’ten alıyorlar. Bakın hala Takas’ı getirmediler. İşçilerimiz emekli olacak çocuklarını işe sokacak izin vermiyorlar. Böyle giderse 5-10 yıl içinde demirçelikte Ereğlili işçi kalmaz. Ben ses çıkartınca bana da kavgacı diyorlar. Ereğli halkının haklarını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim” diye konuştu.