31 Mart seçimleri için Ereğli için yarışacak olan adaylar şu şekilde: Ak Parti'den İbrahim Sezer, CHP'den mevcut başkan Halil Posbıyık, MHP'den İlkay Özdemir, İYİ Parti'den Murat Sesli, Yeniden Refah'tan Emre Karaarslan,Saadet Partisi'nden Musa Kumaş ve Türk İşçi Partisi'nden Cihangir Amca.

Bu kritik dönemde Ereğli halkının beklentilerine uygun bir liderin seçilmesi, şehirdeki yaşam kalitesini artırma potansiyeline sahip olacak. 31 Mart seçimlerinde Ereğli Belediye Başkanlığı için yarışacak adaylar, kent sakinlerinin tercihine göre belirlenecek.

12.02.2024 tarihinde başlattığımız Sizce Ereğli Belediye Başkanı Kim Olmalı? anketimizde son durum şu şekilde;

Emre Karaarslan (Yeniden Refah Partisi) 42.7 (591 oy) ile ilk sırada götürürken, hemen ardından mevcut başkan Halil Posbıyık (CHP) %41 (567 oy) ile 2.sırada takip ediyor. Cihangir Amca (Türkiye İşci Partisi) %10.1 (140 oy) ile 3.sırada götürüyor. 

Yorumlardan birkaçı şu şekilde;

"Yaşanabilir bir Ereğli için Emre Karaarslan. Muvaffakiyetler dilerim başkanım."

"Yenilenme şart TİP diyorum."

"Bu sefer oyları bölmeyelim oyununa gelmeyin ve Türkiye İşçi Partisi'nde birleşin."

"Halil Posbıyık başkanımızla devam."

"Zafer Partisi adayı Sn. Mahmut Gürsoy vizyonu ve bilgi birikimiyle taze kan olarak Ereğlimiz'e büyük hizmetler getirecektir. Kendisini şahsen tanırım ve güvenirim."

Sizce Ereğli Belediye Başkanı Kim olmalı? anketimiz başladı.

Sizde anketimize katılarak görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Anket


Sizce Ereğli'nin Belediye Başkanı Kim Olmalı?

Ankete Katıl

1-67

2-75

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dünya ikincisi oldu! Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dünya ikincisi oldu!

3-54

Editör: İrem Karagöz