Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde kurulu bulunan Eren Enerji Termik santralinde üst düzey 7 yöneticiyle yollar ayrıldı. 

Zonguldak'ta basın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama yapan Eren Enerji, dosthane şekilde yolların ayrılma kararı alındığını vurguladı. Eren Enerji'den yapılan açıklamada katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. 

Eren Enerji'nin yönetimindeki değişim dikkat çekti. Yönetimdeki üst düzey yedi kişinin görevden alınması dikkatleri Eren Enerji'nin üzerine çekti.

EREN ENERJİ'DEN AÇIKLAMA

"Kamuoyunun Bilgisine,
 
Şirketimiz hakkında bugün yayınlanan bazı haberlerde doğru olmayan bilgiler ve yanlış anlaşılmalar yer almıştır. Bu nedenle, bu basın açıklamasını bilginize sunarız,
 
Uzun yıllardır şirketimizde üst düzey yönetici olarak görevlerini başarıyla yürüten yedi değerli arkadaşlarımız ile dostane bir şekilde yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz.
 
Bu karar, Şirketimizin uzun vadeli planları kapsamında yönetim kademesini gençleştirme stratejimiz doğrultusunda alınmış olup, hiçbir olumsuz duruma istinaden gerçekleşmemiştir.
 
Değerli yöneticilerimize şirketimizin bugünlere gelmesindeki katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
 
Saygılarımızla,
 
Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş." şeklinde açıklama yaptı.