Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı! Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen Parti Meclisi toplantısında alınan kararla ilgili açıklama yaptı.

Birkan, partisinin demokrasisini güçlendiren bu kararı olumlu bulduğunu belirterek, teşekkürlerini iletti ve ön seçim sürecinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan:

"CHP Genel Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında, Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı belirlenmesinde 3 aday adayı yerine 7 aday adayı ile ön seçim yapılması kararı verilmiştir. Parti demokrasimizin adına son derece olumlu karşıladığımız bu kararda emeği geçen CHP Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz, milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğrul, İl Başkanımız Sayın Devrim Dural, İlçe Başkanımız Sayın Osman Zaimoğlu’na ve emeği geçen tüm yöneticilerimize teşekkür ederim. Ayrıca bu kararın alınması gerekliliğini dilekçe vererek il başkanlığımıza sunan değerli aday adaylarımıza teşekkür ederim.

Birlikte güçlenerek çıkacağımız, birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz ön seçim kararı hepimize hayırlı olsun. Kazananın CHP olacağı bir ön seçim olacağından ve çıkacak sonuç ile Zonguldak Belediyesi’ni partimize kazandıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu hedefle mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Bu duygularla tüm üyelerimize sevgi ve saygılar sunuyor, tekrar tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum." şeklinde açıklama yaptı.

HABER MERKEZİ