Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl'ın halasının kızı Ayşe (66) ve oğlu Fatih Malkoç (26), Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Baba Saadettin Malkoç (64) ise yaralı olarak kurtuldu.

Türkiye'de illerin gelişmiş ilçeleri belirleniyor... Sizce Zonguldak'ın en gelişmiş ilçesi neresi? Türkiye'de illerin gelişmiş ilçeleri belirleniyor... Sizce Zonguldak'ın en gelişmiş ilçesi neresi?

Kaza, D-100 kara yolunun Çayırova ilçesi mevkisinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Ankara yönüne giden Saadettin Malkoç'un kullandığı 41 UH 489 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere saplandı. Olay yerine yapılan ihbar üzerine 112, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl yaşadığı acı kayıpla sarsıldı!-1

Sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği kontrolde, otomobilde bulunan anne Ayşe ve oğlu Fatih Malkoç'un kazada hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan baba Saadettin Malkoç, itfaiye ekibi tarafından araçtan çıkarılarak, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Saadettin Malkoç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, anne ve oğlunun cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

İmza Gazetesi ailesi olarak Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl'a ve ailesine başsağlığı, ölenlere de Allah'tan rahmet diliyoruz.

HABER MERKEZİ