CHP, 6’sı büyükşehir belediye başkan adayı olmak üzere Filyos dahil toplam 242 seçim çevresi adaylarını açıklarken Ereğli için Halil Posbıyık'ı açıklamaması dikkat çekti. 

Kdz. Ereğli'de CHP'nin Belediye Başkanı adayının dün de açıklanmaması Halil Posbıyık'ın aday gösterilmeyeceği yönündeki iddiaları güçlendirdi. 

Zonguldak'ta mevcut başkanlık yapan Caycuma, Devrek, Alaplı Belediye Başkanlarını daha önceden açıklayan CHP Genel Merkezi dün de 3 adayın yarıştığı Filyos beldesinin adayını bile açıklarken Halil Posbıyık'ı açıklamaması aday gösterilmeyeceği yorumlarına neden oldu. 

MİLLETVEKİLİ ERTUĞRUL'UN AÇIKLAMALARINDAKİ İNCE MESAJ...

Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor

İmza Gazetesine özel açıklamalarda bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, “Yine dediğim gibi Ereğli adayı ile ilgili yine kararı Parti meclisi ve MYK verecek. Şu anda tüm çalışmalar devam ediyor. Bugün toplanacak olan PM’nin Ereğli adayını açıklamasını beklemiyorum. Ereğli adayı ile ilgili bir karar alınsa benim haberim olurdu. Şuana kadar Ereğli adayının kim olacağına dair kesin bir bilgi yok. Ama Ereğli adayı bugün açıklanmaz" diyerek son kararın kendisinden geçeceği mesjını vermişti.