Zonguldak'ta 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi sert açıklamalar yapılmaa devam ediyor. Son olarak 20 yıllık dönemde Zonguldak Belediye Başkanlığı yapan İsmail Eşref, Secaattin Gonca, Muharrem Akdemir ve Selim Alan'a ağır suçlamalarda bulunuldu. 

Zonguldak'ın son 5 dönemdeki belediye başkanlarını eleştiren Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Cem Dereli, "Zonguldak'ın 20 yılı çalınmış" diyerek İsmail Eşref, Secaattin Gonca, Muharrem Akdemir ve Selim Alan'ı şehre ihanetle suçladı.  

"ZONGULDAK'IN 20 YILI ÇALINMIŞ"

Zonguldak'ta hizmetlerin hiçbirinin vatandaşın istediği gibi olmadığına dikkat çeken Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Zonguldak il merkezi yaşanılabilir bir halden çıkmış. Zonguldak Cumhuriyetin ilk vilayeti bunu haketmiyor. 10 yıl CHP, 10 yıl AKP olarak Zonguldak’ın 20 yılı çalınmış. Zonguldak Belediyesel olarak hizmetleri yerine getirilmemiş. Biz Zonguldak’ın ekonomik ve sosyal olarak büyümesini sağlamak istiyoruz. Ayrıca kentsel dönüşümü hayata geçirmek istiyoruz. Zonguldak’ın nüfusu 100 binin altına düştü. Meclis üyesi sayısı 31’den 25’e düştü. Zonguldak’a İller Bankasından gelen para düştü" diyerek kentin de küçültüldüğüne dikkat çekti. 

Zonguldak'ta İkinci Genel Ticaret Fuarı başladı! Yerel ekonomi için can suyu Zonguldak'ta İkinci Genel Ticaret Fuarı başladı! Yerel ekonomi için can suyu

"KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ"

Dereli, "Zonguldak’ta sorunlara hakimiz. Ben göreve geldiğimde Zonguldak’ın kaybetmiş olduğu 20 yılı 5 yılda tamir edeceğim. Kaybedilen 20 yılı 5 yılda geri kazanacak en doğru adayım. Ben sorunları biliyorum. Zonguldak Belediyesi bir 5 yılı daha kaybederse geri dönüş olmaz. Köprüden önceki son çıkış. Belediyeyi alırsak belediyenin ışıklarını söndürmeyeceğim. Zonguldak’ın kayıp 20 yılını 5 yılda toparlayacağım” dedi.