14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Zonguldak’tan İYİ Parti 1. Sıra adayı olan Dr. Evrim Balbaloğlu beraberinde İl Başkanı Erdal Gülay ve yöneticilerle birlikte Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)yi ziyaret etti.

KGD’de seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Balbaloğlu ve İYİ Parti ekibini dernek Başkanı Mustafa Emen ve yöneticiler karşıladı. Mustafa Emen yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Bugün Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)'yi  İyi Parti yetkilileri ziyaret etmiş bulunuyor.  Zonguldak 1.Sıra adayı Sayın Dr. Evrim Balbaloğlu ve İyi Parti İl Başkanı Sayın Erdal Gülay ziyaretimize geldiler. Kendilerine hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyoruz, çalışmalarında da başarılar diliyoruz. Özellikle de 1.Sıra adayı Sayın Evrim hanıma ona kolaylıklar diliyorum inşallah umduğunu Zonguldak'tan bulur. Genç, çalışkan bir bayan. İnşallah halkın teveccühü ile istediği noktaya gelir. Doktor olması bir avantaj, öyle tahmin ediyorum. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların İyi Parti'ye ilgi ve alakanın olduğunu kendisi de söyledi. Biz de değerlendirmeyi yapıyoruz zaten Zonguldak'ta İyi Parti'nin bir yükselişi var inşallah istedikleri gibi olur diyorum, çok teşekkür ediyorum sözü sayın Evrim Balbaloğlu'na bırakıyorum.”

Daha sonra söz alan İYİ Parti Milletvekili adayı Evrim Balbaloğlu ise şöyle konuştu. “Sayın Başkanım bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah 28.dönem genel seçimlerinde biz de Zonguldak'ta en az 1 milletvekili çıkartmak istiyoruz, görünen o ki ikinci milletvekili adayımızı da zorluyoruz. Efendim ben 70 yıl sonra Zonguldak'ımızın ilk kadın vekili olma yolunda bir mücadele veriyorum ve partimizin de yine mecliste grubu bulunan partiler içerisinde şimdiye kadar Zonguldak ilinde 1.Sıraya kadın milletvekili ismi yazılmadı. Genel Başkanımızın teveccühü ve parti meclisimizin teveccühü ile Zonguldak'ımıza birinci sıraya kadın milletvekili yazıldı bunun da sorumluluğu ve bilinci içerisinde inşallah 14 Mayıs Seçimlerinde iyi sonuç alarak bölgemize çok iyi hizmetler vereceğimize inanıyorum. Bölgemiz için çok güzel projelerimiz, düşüncelerimiz var. Bölgelerimiz hakikatten kaynaklar açısından, iş gücü açısından oldukça zengin. Bunlar doğru ellerde, doğru projelerde ve doğru şekillerde yapıldığı zaman hepimizin açısından çok daha iyi bir Zonguldak, çok daha iyi bir Türkiye olacak. Çok teşekkür ediyorum bu güzel misafirperverliğiniz için, sağolun.”

Zonguldak'taki maden faciası davasında şok gelişme! Zonguldak'taki maden faciası davasında şok gelişme!

KGD Başkanı Emen’in “Sahada durum nasıl?” sorusu üzerine de Balbaloğlu, “Sayın Başkanım  bütün ilçelerde bir fiil çalışıyoruz aynı zamanda da diğer ilçelerde arkadaşlarımız, ilçe örgütlerimiz ile birlikte çalışıyor. Hemen hemen hepsinde bütün samimiyetim ile söyleyebilirim büyük bir teveccüh ve büyük bir ilgi var. Mevcut durumun sıkışmışlığından hakikatten vatandaşlarımızda oluşturduğu bunalımdan kurtulmak istiyor vatandaşlarımız ve Cumhurbaşkanı olarak Kemal beyi, inşallah partimizde de Genel Başkanımız Meral Akşener'i  inşallah 28. Dönem Genel Seçimlerinde iktidarımıza taşıyacaklar. Bunu gözlemliyoruz, güzel sonuçlar alıyoruz.” dedi.

Aybüke Ünal