Bolu'nun Mudurnu ilçesinde son bir yıl içerisinde art arda meydana gelen ev hırsızlıkları son buldu. Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucunda, hırsızlık olaylarının sorumlusu olarak belirlenen 31 yaşındaki Y.E.S., Geyve ilçesine gitmek üzereyken yakalandı. Yapılan aramalarda, hırsızın 2 evde sakladığı bin parça ürün ortaya çıkarıldı.

A W167193 07

Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak

Hırsızlık mağdurları için uzun bir sürecin sona erdiği belirtildi. Mudurnu polisi, hırsızlık şüphelisi Y.E.S. ve eşi N.S.'yi Geyve'ye gitmek üzereyken yakalayarak gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda ise duvar süsleri, bakır tencereler, eski tabancalar, cep telefonları, olta takımları, bir gitar, 100 metre uzunluğunda kablo ve çeşitli hediyelik eşyalar gibi bin parça ürün bulundu.

A W167193 10

Hırsızlık mağdurlarına, ele geçirilen eşyaların Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde teslim edildiği ve sahiplerine iade edildiği belirtildi. Y.E.S. ve eşi N.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Hırsız Y.E.S. tutuklanırken, eşi N.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bolu merkezde olduğu sırada evine hırsızın girdiğini ve çok sayıda eşyasını çaldığını söyleyen Nevin Ünal, "Evi kontrol ettiğimizde evimizin soyulduğunu ve çok sayıda eşyamızın çalındığını öğrendik. Mudurnu Emniyeti sağ olsun, bizi aradılar ve eşyalarımızı teşhis etmemiz için Mudurnu'ya gelmemizi istediler. Geldik ve eşyalarımıza baktık. Bir kısmı yoktu, bir kısmı vardı. Kalanları aldık. Bu vesileyle Mudurnu Emniyeti'ne çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

A W167193 04
Y.E.S'nin soyduğu bir başka evin sahibi Fatma Nur Taşköprü ise "Evimize girildi ve çok sayıda eşyamız çalındı. Eşyalarımızın bir kısmını alamadık. Bakır eşyalarımız yok ama benim çok özel bir eşyam vardı, saatim. Onu bulduğum için çok mutluyum. Mudurnu Emniyet Müdürlüğünde çalışan polislerimize çok teşekkür ederim. Bizi büyük bir tedirginlikten kurtarmış oldular. Geceleri uyuyamıyorduk. 'Acaba hırsız gelecek mi? Kimi çağıracağız?' diye düşünüyordu" diye konuştu.

İHA

Bolu Haberleri