Zonguldak Belediyesinin işlettiği plajı şuana kadar yaklaşık 100 bin kişi ziyaret etti.

Karadeniz ve Zonguldak’ın incisi Kapuz Plajı doğal güzellikleri ve denizle bütünleşen atmosferi, Zonguldaklıların ve şehir dışından gelen misafirlerin yaz aylarında tercih ettiği önemli kaçış noktalarından biri haline geldi. 

WhatsApp Image 2023-08-29 at 10.39.35


“100BİN ZİYARETÇİ SAYISINA YAKLAŞTI”

Zonguldak Belediyesine ait olan Kapuz Plajı günlük yaklaşık 2 bin misafir sayısına ulaşırken hafta sonları bu rakam 3binleri geçiyor. Yaz sezonu boyunca şu ana kadar toplam yaklaşık 100bin ziyaretçiye ulaşan Kapuz Plajı ülke genelindeki çoğu halk plajını geride bıraktı. Öte yandan son 10 senenin rekorunu bu yaz sezonunda ulaştığı ziyaretçi sayısı ile kırmış oldu. 

WhatsApp Image 2023-08-29 at 10.39.36

“100’ÜN ÜZERİNDE BOĞULMA VAKASI VAR FAKAT…”

Can kurtaran ekipleri de yoğunluk nedeniyle sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar teyakkuz halinde bulunuyor. Vatandaşların güvenliği için dikkatle görev yapan can kurtaranlar, denizde olası risklere karşı hazır bekliyor. Bu zamana kadar 100’ü aşkın boğulma tehlikesi yaşanan plajda can kaybının olmaması ise cankurtaran ekiplerinin özenle çalışmasından kaynaklanıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Kapuz Plajı Cankurtaranı Muzaffer Kaya, "19 Hazirandan itibaren yoğun bir katılım oldu. Açılıştan bugüne toplamda 100 kişiyi boğulmaktan kurtardık. Vatandaşlarımıza cankurtaranın olduğu bölgede denize girmeyi tavsiye ediyoruz. Vatandaşlar burada keyifli bir şekilde tatillerini geçirebilir. Sezon kapanıncaya kadar bu şekilde vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Zonguldak’a küstü mü? AK Parti Zonguldak’a küstü mü?

WhatsApp Image 2023-08-29 at 10.39.50

“GÜLER YÜZLÜ PERSONELİ İLE SORUNSUZ SEZON”

Zonguldak Belediyesine ait Kapuz Plaj’ında 13 personel ve 4 cankurtaran ile  vatandaşlara hizmet vermekte olup, tesis içerisinde vatandaşlara ilk yardım hizmeti, yeme- içme, tuvalet, kabin, can yeleği  ve duş hizmeti verilirken öte yandan uygun fiyatlar ile şezlong ve şemsiye hizmetide veriliyor. Plaj Müdürü Ahmet Başkan önderliğinde hizmet veren personeller güler yüzleri ile vatandaşları Plaja hayran bırakıyor.

WhatsApp Image 2023-08-29 at 10.39.57