31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi yarış kızıştı. Ak Parti'nin aday çıkartıp çıkartmayacağı son ana kadar belli olmayan Karabük'te MHP ile Ak Parti adayı arasında kıyasıya yarış devam ediyor. 

KATI YÖNTEMİYLE ANKET

Ulusal bazda çalışan bir anket şirketinin KATI yöntemiyle (Bilgisayar destekli telefon yöntemiyle) bin 600 denek üzerinden yapmış olduğu araştırmanın sonuçları dikkat çekti. İmza Gazetesi ile paylaşılan anket sonuçlarında önemli detaylar göze çarptı. 

AK PARTİ İLE MHP ADAYI KAFA KAFAYA!

Türkiye genelinde araştırma ve anket yapan şirketin Karabük'te telefon destekli bilgisayar yöntemiyle yaptığı araştırmada “Peki bu Pazar bir yerel seçim olsa kime oy verirsiniz?” sorusu yöneltildi.  

Ankette Ak Parti adayı Özkan Çetinkaya ile MHP adayı mevcut belediye başkanı Rafet Vergili'nin oyları "Kafa kafaya" çıkarken CHP adayı Bayram Karadağ'ın çok düşük kalması dikkat çekti. Saadet Partisi adayı Orhan Gökmen ile İYİ Parti adayı Abdullah Adatepe'nin oyları ise yüze 1 civarlarında seyretti. 

Uzman çavuş, 3. kattan düştü Uzman çavuş, 3. kattan düştü

YENİDEN REFAH PARTİSİ SÜRPRİZİ

Karabük'te en büyük sürprizi ise Yeniden Refah Partisi (YRP) adayı İsmail Özer'in yapacağı tahmin ediliyor. İsmail Özer'in ankette aldığı oy oranının yüzde 14 civarında olması dikkat çekti.