Sanat ve Bilim Etkinlikleri Zonguldak'ta Büyük İlgiyle Karşılandı… Sanat ve Bilim Etkinlikleri Zonguldak'ta Büyük İlgiyle Karşılandı…

Ahmet Karayılmaz, Ak Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Karayılmaz, 31 Mart 2019'da yapılan Belediye seçimlerinde AK Parti'den Çaycuma Belediye Başkanı adayı olmuştu.
Eski futbolcu ve bir dönem Samsunspor'da başkanlık yapan, daha önce de 2019 Belediye seçimlerinde Çaycuma Belediye Başkanı adayı olan Ahmet Karayılmaz, son olarak görev aldığı Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreterliğinden istifa ederek Ak Parti'den Zonguldak milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Aday adaylığını duyuran Ahmet Karayılmaz'ın yaptığı açıklama;
''Emeğin, alın terinin başkenti ;Cumhuriyetin ilk kenti Zonguldaklı değerli Hemşehrilerim.
“Halka hizmet hakka hizmettir” düsturuyla makamların en yücesinin bu necip milletin gönlüne girmek olduğunu düşünerek yeni bir yola çıkmanın heyecanı içerisindeyim.
Şükürler olsun ki bu memlekete birçok mevkide hizmet edebilme imkanı bulduk. Bazen bir öğrenci yetiştirirken, bazen kente bir Spor tesisi kazandırırken çarptı kalbimiz. Zorlu bir coğrafyaya sahip şehrimizde, kardan yolları kapanmış tek bir köy kalmasın diye geceyi yoldaş ettik. Gururla söylemek isterim ki bu hizmetleri yaparken en büyük gücümüzü Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Ak partimizin vizyoner kimliğinden aldık. Ülkemizin son 20 yılını şekillendiren AK Parti hükümetlerinin devamı olacak yeni ekipte, şehrimizi Gazi meclisimizde temsil ederek Türkiye yüz yılının parlayan yıldızının Zonguldak olacağının Gür sedası olma azim ve gayretindeyim. Bu vesile ile, her zaman yanımda olduğunu hissettiğim siz değerli hemşehrilerime en derin saygı ve hürmetlerimi sunuyor, çıktımız bu yolun kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.'' şeklinde.