Mustafa Sarıoğlu, Vural Kundakçıoğlu’nu işaret ederek, “Bağımsız da olsa halk onu seçer. Sakın ola ki Bizans oyunları oynanmasın” ifadelerini kullandı.

Türkiye Emekli, Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Halkın umudu olan Sayın Vural Kundakcıoğlu’nun karşosına bir başkası koyulmaz. Tezgah olursa bağımsız da koysa halk onu seçer. Sakın ola ki Bizans oyunları oynanmasın” dedi.

TOKİ’den Ereğli’de çevre düzenlemesi için ihale! TOKİ’den Ereğli’de çevre düzenlemesi için ihale!

Mustafa Sarıoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Merkez Kaleoğlu köyünde oturuyorum. Beycumalıyım. Gurur duyuyorum. Beycuma küçük bir beldedir. Sayın Köksal Toptan burası küçüktür ama siyasi ağırlığı vardır demişti. İyi bir devlet adamıdır. Bende diyorum ki halkına hizmet eden, yollarıyla, barajiyla, sağlık ocagiyla, posbankıyla, huzureviyle gece uykusu uyumayan bir belediye başkanı inşaallah Bizans oyunlarıyla tezgah kurulmaz. Halkın umudu olan Sayın Vural Kundakcioglunun karsisina bir başkası konulmaz. Ama farketmez. O reise bağlıdır. Tezgah olursa bağımsız da koysa halk onu seçer. Sakın ola ki Bizans oyunları oynanmasin. Saygılarımla...”