Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Kastamonulular Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Kastamonulular Derneği Başkanı Bahattin Şenol ve dernek üyeleri hazır bulundu.

Erol; ‘Kastamonululular etkin bir dernek’

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, “Kastamonulular büyük bir dernek. Etkin bir sivil toplum kuruluşu. Bütün dernekleri ziyaret ediyoruz. Adayımız Cem Dereli beyle sizleri ziyaret etmek istedik.Hepimizin ortak paydası Zonguldak.  Zonguldak’ta oturup balık yiyecek yerimiz yok. Trafik sorunu kaos. 5 tane halk otobüsü çalışmıyor. Zonguldak’la ilgili bir çok projemiz var. Zonguldak Belediyesini beğenmiyoruz. Bir çok sorun var”diye konuştu.

Dereli; ‘Kastamonuluları yakından tanıyorum’

İş adamları Best Of Zonguldak'ta! İş adamları Best Of Zonguldak'ta!

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise Zonguldak’ta yapılmayanı yapmak için bu yola çıktıklarını söyleyerek, “Öncelikle kıymetli başkanımıza ve Kastamonulun hemşerilerimize  kabulleri için teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun diliyorum. Zonguldak için Kastamonulular önemli. Ben Kastamonu’ya sık sık gidiyorum. Kastamonuluları da tanıyorum. Biz Zonguldak için yapılmamış şeyleri yapmak için bu yola çıktık. Sizin destekleriniz önemli. Zonguldak emekli kenti. Emeklilerin mutsuzluğu artık yaşanılabilir halden çıkmış Zonguldak. Çünkü siz gerçekten güçlü ve kurumsallaşmış bir derneksiniz. Zonguldak’ta köprüden 55 milyonluk bir gelir gitti. Otopark projemiz  var. Döküm alanı projemiz var. Artık hükümette para yok. Ben burada birşeyler yapmak istiyorum. 5 yıl boyunca alacağım maaşı 67’ye öğrenci burs olarak vereceğim. Zonguldak Türkiye’nin en büyük köyü oldu”diye konuştu.

Kastamonular Derneği Başkanı Bahattin Şenol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçimlerde Saadet Partisine başarılar diledi.