Zonguldak’ın en uzun sahillerinden biri olan ve bir önceki Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığı döneminde gözle görülür şekilde değişiklik yapılarak güzel bir görünüme kavuşturulan Kozlu sahilinde yeni CHP’li Başkan Altuğ Dökmeci’nin yaz aylarının gözdesi olan bu sahilde yapacağı icraatlar Kozlu halkı tarafından merakla bekleniyor.

Ana yola oldukça yakın olan sahil boyundan başlayıp yeşilliklerle ve donatılarla süslenen bu sahil Kozlu halkının olduğu kadar çevreden gelen vatandaşların da ilgi odağı halinde bulunuyor.

Yeni Başkan Dökmeci’nin de sahilin eksik kalan kısımlarında çevreye uygun şekilde halkın da taktir toplayacağı güzel bir görünüme kavuşması adına ve yazın denize girilebilecek şekilde çok daha modern bir görünüme kavuşturulması isteniyor.

Kozlu halkı teveccüh gösterip başkan seçtiği Altuğ Dökmeci’yi Kozlu’yu hak ettiği yere getirmesi ve vaat ettiği projeleri mutlaka yerine getireceğine inandıklarını ifade ederek özellikle yazın bu sahilde beklenen çalışmaları yapacağına ve rahat bir yaz dönemi geçirmek istediklerini ifade ediyor.

Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Polis evinin üstünden çektiğim güzelim Kozlu sahilini görüyorsunuz. Bakalım burada ne gibi değişiklikler yapılacak bekleyip görelim.

Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen.