UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu ilçesini ziyaret eden Makedonyalı öğrenciler, unutulmaz bir deneyim yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen etkinlikler çerçevesinde Türkiye'ye gelen Tefeyyüz Okulları Müdürü Salaydin Zekir ve öğrencileri, Safranbolu Kanuni Ortaokulu'nu ziyaret etti. Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kanuni Ortaokulu Okul Aile Birliği iş birliğiyle düzenlenen program çerçevesinde, misafir öğrencilere Safranbolu'nun tarihi ve kültürel mirasları tanıtıldı. Tarihi Çarşı rehber eşliğinde yapılan gezide, öğrenciler Safranbolu'nun eşsiz atmosferini keşfetti.

A W193670 02

Yemeğin ardından düzenlenen programda İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu ve Şube Müdürü İhsan Parlak da hazır bulundu. Makedonyalı öğrencilere, ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim edilerek kardeşlik ve dostluk bağları daha da güçlendirildi.

A W193670 01

Ersin Turan 

"81 İl Karabük Üniversitesinde Buluşuyor" etkinliği başladı! "81 İl Karabük Üniversitesinde Buluşuyor" etkinliği başladı!

Karabük Haberleri