Bu Zonguldak’a ihanet değil de nedir? başlıklı haberimize çarpıcı yorumlar gelmeye devam ediyor.

Haberimizde otopark sorunu ifade edilerek Lavuar alanı altına ilk ve 2. Projede olduğu gibi otopark yapılmaması Zonguldak’a ihanet olur! Zonguldak’ın en büyük sorunu haline gelen otopark sorununu çözecek en büyük projeyi hiç etmek olur! ifadeleri kullanılmıştı. 

Vatandaşlar da yorumlarda Zonguldak'ın en büyük sorunu haline gelen otopark sorununu dile getirerek şu ifadelerde bulundular;

"Telâş etmeyin,sigorta hastanesinin önü nasıl sağlı sollu parkyol oldu ise,lavar alanı bittikten sonra aklı başına gelenler,ya bu olmadı park yeri yok ama demokrasilerde çare tükenmez, terminal tarafınamı olur, siteye doğrumu olur o yollar ne güne duruyor,sağlı sollu bayağıda araç park eder ve araç yolu yine parkyol olur. Evet hep mizahla yazıyorum çünkü elimde yetki yokki günü kurtarmak isteyenlere, hastaneden ağzımız yandı,burada üflememiz lazım, diyebileyim. Ben yaptım oldu,mantığındaki devlet millet zararına ama kendi menfaatine çalışanlara başka ne yapabilirim ki. Hiç aklınız çalışmıyorsa gidin Kozlu kavşağından ders alın. O ışıklarda beklerken sürücülere bi sorun,orayı yapanları hangi duygularla hangi sözlerle anıyorlar,yarın bizide böyle anarkar,diye belki biraz akılları başlarına gelir."

"Atatürk devlet hastanesi ve Zonguldak dak merkez de dahil olmak üzere otopark sorunu çözülmelidir.maalesef Zonguldak'ta trafik ve otopark sorunu büyük sıkıntı"

"Dolmuscular bile karşı çıkmıştı ambarlarin oraya hastane yapılmasına diş hastanesi gibi yayacaktinz hastaneyi oraya şehir hastanesi gibi büyük bir hastane olurdu"

"Çok doğru. Lavuar alanı üstü sosyal yaşam alanı altı da en az 550 araçlık otopark olursa süper olur."

 

1-65

2-73

Devrim Dural’dan Kömürspor’a destek sözü! Devrim Dural’dan Kömürspor’a destek sözü!

3-52

Konuyla ilgili haber;

Bu Zonguldak’a ihanet değil de nedir? Bu Zonguldak’a ihanet değil de nedir?