MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Daha önce 1 ay önce Sertan kardeşimi darp edilmişti. Muhattap aldığımız kişileri çağırdık. Orta yolu bulalım dedik. Geçmişte arkadaşlıkları var. Defalarca çağırdık gelmediler. O oturumda bunlar sebebi belediye başkanının tahrikleri. Devam edince de benzer şey oldu”dedi.

Karabük'te jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Karabük'te jandarmadan uyuşturucu operasyonu!

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)meclis üyesi Sertan Kuzu, olaylı meclis sonrasında MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk’ü ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Öztürk, “Sertan kardeşimiz daha önce bize katılmıştı. Daha önce 1 ay önce Sertan kardeşimi darp edilmişti. Muhattap aldığımız kişileri çağırdık. Orta yolu bulalım dedik. Geçmişte arkadaşlıkları var. Defalarca çağırdık gelmediler. O oturumda bunlar sebebi belediye başkanının tahrikleri. Devam edince dr benzer şey oldu. Burada asıl sebep Ereğli İlçesinin en güzel yerlerinden birinin yok parasının satılması. Gereksiz satılması. Ülkücü hareket bunun karşısında durmuştur. Gerektiği noktasında oy kullanmıştır. Bir oy yüzünden yer Ereğli’nin kazanımına kalmıştır. Bizim derdimiz üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Böyle yasgik etmediğiniz gibi karşısında dururuz. Reisimizin yanındayız”dedi.

Emre Can Bayram