4 bin 538 lira cezası var! Yenilemeyen yandı 4 bin 538 lira cezası var! Yenilemeyen yandı

Her mahallelerde olduğu gibi İnağzı mahallesinde de 31 Mart seçimlerinde çok sayıda Muhtar adayı kıyasıya mücadele verecek.
İnağzı Mahallesinin Muhtarı olan Mustafa Hamzaçebi’nin bu defa aday olmayacağını açıklamasından sonra aza olarak her daim yanında olan mahallenin sevilen ismi ve eski İnağzıspor fubolcusu Yalçın Kudu adaylığını koyarak çalışmalarına devam ediyor.
Büyük bir rekabetin yaşanacağı İnağzı Mahallesi muhtarlık seçimlerinde diğer adaylar gibi Yalçın Kudu da doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek için kolları sıvadı.
Kudu, “Ben bu mahallede doğup büyüdüm herkes beni iyi tanır, gerek futbolcu olarak ve gerekse de antrenör olarak İnağzıspor kulübümüze elimden gelen hizmeti vermeye çalıştım. Muhtarımız Mustafa Hamzaçebi ile birlikte aza olarak görev yaptım. Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Değerli halkımız muhtarlıkta tecrübe sahibi olmam sebebiyle teveccüh gösterip beni seçerlerse var olan sıkıntılarımızı çözmek adına onlara köprü olacak ve Belediye ile istişare halinde gereken neyse hayata geçireceğiz. Muhtarlık sadece aydan aya maaş almak demek değildir. Muhtarlık mahallenin sorunlarını çözmek, halk ile iç içe olarak ne gerekiyorsa yapmaktır. Ben sıkıntılarımızın ne olduğunu iyi biliyorum ve elimden gelenin en iyisini yaparak mahallemizin gözü kulağı dili olacağım. Burada tabii ki taktir değerli mahalle halkımızındır. Onlar ne derse başımızın tacıdır. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 27 At 12.21.23