Ontemmuz Mahallesi muhtar adayı ev hanımı, devletin ilgili kurumlarıyla vatandaşlar arasında ‘’köprü’’ oluşturacağını, mahallelerini mahalle halkıyla birlikte yöneteceklerine vurgu yaptı.

Zonguldak’ın merkez ilçeye bağlı Ontemmuz Mahallesi muhtar adayı Aslı Sarsık, muhtarlıkla daha çok kadınların içli dışlı olduğunu, bundan dolayı kadın elinin değmesi gerektiğine dikkati çekti.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ontemmuz Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu anlatan 30 yaşında evli ve iki çocuk annesi ev hanımı Sarsık, seçmenlerine daha yaşanabilir bir çevre ile sosyal projelerin yanı sıra güvenli mahalle vadettiğini bildirdi.

‘’MUHTARLIĞA KADIN ELİ YAKIŞIR’’

Hiçbir oluşumun desteğiyle yola çıkmadığını, Ontemmuz Mahallesi’ne kadın elinin yakışacağına inandığı için muhtarlığa aday olduğunu ifade eden Sarsık, şöyle konuştu:
‘’Kadınlarımızın kendine has önemli sorunlarının takipçisi olmak ve çözüm yolları bulmak en önemli görevlerimden biri olacaktır. Mahallemize kadın eli değsin, yani ‘Ontemmuz Mahallesi muhtarlığına kadın eli yakışır’, güçlü ekibimizle sorunları çözerek halkımıza hizmet etmek istiyoruz. 
Mahallemizdeki eksikleri sadece görmek için değil, çözüme kavuşturabilmek adına bu dönem ben de varım diyorum ve duyarlı mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum. Mahalle halkımıza güvenerek yola çıktım, beni ve ekibimizi mahçup etmeyeceklerine yürekten inanıyorum.’’

‘’DEVLETİN İLGİLİ KURUMLARIYLA VATANDAŞLARIMIZ ARASINDA ‘KÖPRÜ’ OLUŞTURACAĞIZ’’

Muhtar adayı Sarsık, şöyle devam etti:
‘’Mahallemizin en ince ayrıntısına kadar sorunlarına hakim güçlü ekibimiz mevcut, gözle görülür eksikliklere ‘neşter’ vurmak için gece gündüz demeden hummalı çalışacağız. Muhtarlık, devletin ilgili kurumlarıyla vatandaşlar arasında bir köprüdür. Ben bu köprüyü birbirinden değerli ekibimizle en iyi şekilde kurmaya ve hizmet vermeye adayım. Devletin ilgili kurumlarıyla mahalle halkı arasında köprü oluşturarak en güzel hizmeti en kısa zamanda mahallemize kazandırmaya odaklandık, temsilcisi olduğum mahallemizin sessiz çoğunluğunun sesiyim, hizmet sevdalısı olduğum mahallemiz sakinlerimiz tarafından da bilinmektedir.’’

‘’MAHALLEMİZİ MAHALLE HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’’

‘’Mahallenin her kesimine hitap edecek muhtarlık yapacağım’’ diyen muhtar adayı Sarsık, ‘’Mahallemizi mahalle halkımızla birlikte yöneteceğiz. Her ay düzenli  toplantı yapacağım. Burada verdiğimiz hizmetleri anlatacağız, eksiklikler varsa tespit edeceğiz ve hizmetin en güzelinin mahallemize gelmesi için mahalle halkımızla birlikte çalışacağız’’ diye konuştu.

‘’KAYBEDECEK 5 YILIMIZ DAHA YOK’’

Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı! Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı!

‘’Ontemmuz’a Kadın Eli Değecek, Kaybedecek 5 Yılımız Daha Yok’’ ve ‘’Daha İyiye, Daha Güzele, Hep Birlikte’’ sloganıyla yola çıktığını belirten muhtar adayı Sarsık, muhtar seçilmesi halinde her zaman yardıma muhtaç ailelerin mağduriyetlerini gidermek için imkanlarını seferber edeceklerini ve kurumsal olarak yanlarında yer alacaklarını, ev hanımlarının boş vakitlerini değerlendirecekleri takı-tasarım, elişi veya benzer ürünleri tasarlayıp satabilecekleri alan yaratılabilmek için hazırladığı projeleri hayata geçirerek ailelerinin bütçelerine katkı sağlamalarının da hedefleri arasında yer aldığını söyledi.

4011 KİŞİ İKAMET EDİYOR

Bu arada Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (2019) verilerine göre, Ontemmuz Mahallesi'nde 4011 kişi ikamet etmektedir.

HABER: ORHAN AKYÜZ

WhatsApp Image 2023-12-17 at 11.44.08 (3)