Ticaret İl Müdürü İsmail Maden emlakçılara müjdeyi verdi! Ticaret İl Müdürü İsmail Maden emlakçılara müjdeyi verdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MYK) üyesi Murat Kotra, Zonguldak’a gelerek açıklamalarda bulundu. Kotra açıklamalarının bir bölümünde “2019'dan beri Zonguldak'ın tüm sorunlarıyla alakalı Türkiye'ye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Rödevanscılarla ile ilgili EPDK ile ilgili yapmış olduğumuz açıklamalar oldu. Gücüm yettiğince Zonguldak'ın sorunlarıyla ilgileniyorum. Son zamanlarda şunu düşünmeye başladım. Zonguldak'taki kişiler insanlar acaba bu sorunların çözülmesini istiyor mu?” 


BASIN VE 3 KİŞİ

Basın haricinde yardım gördüğüm üç kişi var. Salih Demir, TSO Başkanı Metin Demir ve iş insanı Alaattin Kurnaz.
Bunun dışında bir Allah'ın kulu beni arayıp da ya sen 2019'dan beri bir şeyler yapmaya çalışıyorsun bir şeyler söylüyorsun ya şurada eksiksin şurada doğrusun gibi birilerinden hiç kimse benim telefonda arayayım bir çay içelim oturalım sohbet edelim. Bizim de bildiklerimiz var sana anlatalım diye kimse beni aramadı. Şunu duydum. Seçim zamanı Murat Kotra siyasi rant elde etmek için bu çıkışları yapıyor dediler.” 
SİYASET YAPANLAR KONUŞACAK

Kotra devamla, “Bu konuları siyasetçi konuşacak başka kim konuşacak? Rol çalma niyetinde değilim. Bütün siyasiler hep birlikte gidelim. Ankara'ya kapıya dayanalım. Hakkımızı alalım istediklerimizi, yaptıralım alalım demiş bir insanım. 
İşte bugüne kadar neredeydin diyorlar.  Edirne'de görev yaparken orada da çiftçilerin sorunlarını dile getiriyorduk. Pirinç üreticilerin sorunlarını dile getiriyorduk. Şimdi Zonguldak'ta görev yapıyorum. Tabii ki Zonguldak sorunlarını dile getireceğiz. Yani bunu ben kendime reklam yapmak amacıyla kullanmıyorum. Bir yerlerde görmüş olduğumuz eksiklik var. O eksiklikleri dile getirmeye çalışıyoruz.”
TTK GENEL MÜDÜRÜ ARAMADI

Murat Kotra konuşmasının bir bölümünde de “TTK'yı konuşuyorum. TTK Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı bir kere beni aramıyor. Termik santralleri konuşuyoruz. Hiç kimse aramıyor.
Ereğli Demir Çelik'in genel müdürüne sesleniyorum. Zonguldak çocuğunu işe al diyorum. Zonguldak çocuğuna faydan olsun. Çünkü buranın kokusunu buranın kirini Zonguldak çekiyor. Eğer bir işçi alacaksan Zonguldak'ın çocuğunu al. Maalesef güncel konularda duyarsızlar bu da beni üzüyor.” 

Whatsapp Image 2024 01 05 At 17.06.27