Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı eski milletvekili adayı iş insanı Nejdet Tıskaoğlu bu aralar sıkça ziyaretlerde bulunuyor. Başkanlığını yaptığı Hentbol takımının lider olarak yoluna devam etmesinden dolayı hayli keyifli olan Tıskaoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı Mısır ülkesi ziyaretinden sonra Adalet Bakanı Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u da makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalar diledi.

Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde de adı Belediye başkanlığı adaylığı içinde dolaşmaya başladı. Bu ziyaretleri değerlendiren vatandaşlar ise Tıskaoğlu nabız yoklaması mı yapıyor şeklinde yorumlanıyor.

Nejdet bey, Bakan Tunç’u ziyaretiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.

Yok artık! 1180 yıllık ağacı kestiler Yok artık! 1180 yıllık ağacı kestiler

“Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un göreve gelmesinden dolayı duyduğumuz gururu ve mutluluğu bölgemiz adına ayrıca belirtmek isterim. Bakanımız bölgemize ciddi hizmet ve katkılarının bulunmasının yanı sıra, yasama ile yürütme arasındaki koordinasyonu sağlama anlayışına, naif yaklaşımına ve Zonguldak, Bartın, Karabük illerimize yönelik ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, iş insanı Tıskaoğlu anlaşılıyor ki siyaseti bırakmak gibi bir niyeti yok. Genel seçimlerde AK Parti’den 4. Sıra adayı gösterilen Nejdet Tıskaoğlu ileriye dönük adımlar atıyor gibi. Seçim çalışmalarında tek amacının iline ve yöresine hizmet etmek olduğunu açıklamıştı.

Son gelen bilgilere göre de Tıskaoğlu’nun adının da AK Parti’den başkan adayı gösterileceği yönünde. AK Partiye yakınlığı ile bilinen Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük ile sürekli birlikte olan Nejdet beye bakalım böyle bir teklif yapılacak mı? Yakında kokusu çıkar diyelim.

 Haber-Yorum: Mustafa Emen