Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırdıma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Zonguldak Maden Şehitleri Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit’i makamında ziyaret ederek ‘’Zonguldak Buluşması’’ ve ‘’Ortak Paydamız Zonguldak Birlikte Daha Güçlüyüz’’ sloganıyla gerçekleştirecekleri olağan genel kurullarına davet etti.

Savaş Çiloğlu Çetin Yiğit (3)

Başkan Çiloğlu, Zonguldak Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yaman ile birlikte Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesindeki Zonguldak Maden Şehitleri Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit’i makamında ziyaret ederek  ‘’Zonguldak Buluşması’’ ve ‘’Ortak Paydamız Zonguldak Birlikte Daha Güçlüyüz’’ sloganıyla olağan genel kurulları için hazırlattırdıkları davetiyelerden takdim etti.

GENEL KURULUN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLEDİ

Başkan Çiloğlu, başkan Yiğit’in olağan genel kurullarına katılım sağlamasından mutluluk duyacaklarını belirterek, hazırlattıkları davetiyelerden takdim etti. Başkan Yiğit de ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, olağan genel kurullarının hayırlara vesile olmasını ifade etti.

Savaş Çiloğlu Çetin Yiğit (1)-1

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE YENİDEN BAŞKANLIĞA ADAY

En çok Zonguldaklının olduğu Almanya’nın Hessen’de Türklere ev! En çok Zonguldaklının olduğu Almanya’nın Hessen’de Türklere ev!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesi sahil yolu güzergahındaki Milli Egemenlik Caddesi’nde bulunan Dedeman Otel Konferans Salonu’nda 10 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00’de başlayacak derneğin olağan genel kurulunda yoğun istek üzerine mevcut başkan Savaş Çiloğlu’nun tek listeyle yeniden başkanlığa aday olduğu öğrenildi.

HABER-FOTOĞRAFLAR: ORHAN AKYÜZ

Çaycuma Haberleri