2700 üyeden 1996 üye oy kullanırken Tahsin Erden 700 oy ile CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı oldu! 

Dünya’nın en iyi “Genç Üniversiteleri” belli oldu! Listede Zonguldak, Karabük ve Bartın var mı? Dünya’nın en iyi “Genç Üniversiteleri” belli oldu! Listede Zonguldak, Karabük ve Bartın var mı?

OSMAN ZAİMOĞLU’NUN YÜZÜ DÜŞTÜ!
Ön Seçimi kazanan Tahsin Erdem’in Zonguldak Belediye Başkan adayı olması kesinleşmesiyle birlikte Tahsin Erdem’i destekleyen parti üyeleri sevinç naraları atarken CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun yüzünün düştüğü görüldü. Kurulan 10 sandığın 8’inden birinci çıkan Tahsin Erdem parti üyeleri tarafından omuzlara alındığı sırada Osman Zaimoğlu’nun sandalyeleri düzeltmesi ve yakınındakilere “Durun ya daha oylar tam sayılmadı” demesi Tahsin Erdem’in seçilmesinden duymuş olduğu rahatsızlığı adeta ortaya serdi.

CHP Merkez İlçe Başkanı olarak herkese eşit mesafede durması gereken Osman Zaimoğlu, Harun Akın’a açık açık destek vermiş ve bu yüzden Tahsin Erdem ile ters düşmüşlerdi.

TAHSİN ERDEM’İ EN SON ZAİMOĞLU TEBRİK ETTİ 
CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem tebrikleri kabul ederken Tahsin Erdem’i en son Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu tebrik etti. Tahsin Erdem’i yarışa giren 5 adayda gelip tebrik ederken Harun Akın’ın ise salonu terk ettiği görüldü.