31 Mart yerel seçimlerinde zaman hızla ilerlerken Zonguldak’ın Belediye Başkan adayının net olarak kim olacağı Aralık ayı sonuna doğru açıklanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan televizyonlarda yaptığı açıklamada aday konusu hakkında Aralık ayı sonunu işaret ederek bekleyin mesajı vermişti.

Altında son durum! Rakam kaçı gördü? Altında son durum! Rakam kaçı gördü?

Bu arada Zonguldak’ta AK Parti’den tek aday adayı olarak açıklanan mevcut Başkan Selim Alan’ın yeniden aday gösterileceği konuşulurken son günlerde eski Devrek Belediye Başkanı ve eski Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ismi gündeme gelince kamuoyunda kimin aday gösterileceği konusunda heyecanlı bir bekleyiş başladı.

Özcan Ulupınar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la geçmişte yaptığı samimi bir görüşmesini hikayesinde paylaşıp mesaj vermeye çalışması da kafaları iyice karıştırdı.

Öte yandan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın da tüm yaşanan farklı düşüncelere rağmen Cumhurbaşkanının yine Selim Alan’ı aday göstereceği de siyasetin dilinden düşmüyor. Bakalım aday kim olacak az kaldı hayırlısı olsun diyelim.

K-42