Zonguldak Kömürspor’da işler iyice karıştı.

Sezon başından beri bir türlü dikiş tutmayan ve son yılların en kötü dönemini yaşayan Zonguldak Kömürspor’da işler iyice karıştı.

Geride kalan 13 maçta zar zor 10 puan toplayabilen Kömürspor’un ateşinin sönmesi adına ne gerekiyorsa yapılıyor. İlimizin tek takımı gözbebeğimiz Zonguldak Kömürspor’un 3 puanının silinmesine neden seyirci kaldınız?

Bu şehrin zenginleri, para babaları 2 milyon lirayı temin edemediniz. TFF Kulüp Lisans Kurulu, eksikleri bulunan ve tanınan süre içerisinde bu eksiklerini gidermeyen Kömürspor kulübüne 3 puan silme cezası erildi. 10 puandan 7 puana inerek ligin tam dibine yerleşti.

Bursaspor, Nazilli Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor, 3 puanı silinen takımlar arasında yer aldı. Nazilli Belediyespor 26 puandan 23'e, Bursaspor 13 puandan 10'a, Zonguldak Kömürspor ise 10 puandan 7 puana indi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Köy muhtarlarıyla biraya geldiler! Köy muhtarlarıyla biraya geldiler!

Öyle bir duruma gelindi ki mevcut kadroda zaten sıkıntı yaşayan ve Şenol Demir’in kucağına adeta bomba bırakılırken diğer takımlarla puan farkının iyice açılması karşısında nasıl bir yol izleneceği merak ediliyor.

İlk yarının bitimine 5 hafta kala Şenol Demir’in ve oyuncularının ne kadar puan toplayacağı küme yolunda belirleyici olacak. Ligin 2. Yarısı geldiğinde ise Ocak ayındaki ara transferde hangi bütçeyle ne kadar oyuncu alınabilecek.? 2 milyon lirayı bulamayan bu yönetimin başını çeken Demir Şirketler daha ne kadar fedakarlık yapacak?

Trafik tıkandı, araçlar yol alamıyor. Yolu açık olan takımlar dolu dizgin giderken Zonguldak Kömürspor tıkanma sebebiyle yolun açılmasını bekliyor. Peki, bu yolu kim ya da kimler açacak?

Elinizi vicdanınıza koyun ey Zonguldak. Kendinize gelin ve bu takıma sahip çıkın. Takım hangi ligdeyse o şehir de o ligdedir unutmayın.

Bu takım eğer küme düşmekten kurtulamazsa bu vebalden hiç biriniz kurtulamazsınız. Bu şehirde o kadar fabrika, termik santral, iş insanı ve diğer zenginler varken bu ayıbı yaşamak ve yaşatmak tek kelimeyle sizlerin boynunda asılı duracaktır.

Sezon başından beri herkes bas bas bağırıyor, çağrı yapıyor. Demir Şirketler denip sağıra yatılıyor. Evet bu şirketi yönetenlere neden omuz verilmiyor da bu takım layık olduğu daha üs liglere çıkamıyor.

Yazık valla, inanın çok yazık.

Hiç olmazsa ligin 2. Yarısında yapılacak ara transferde hep birlikte elinizi taşın altına koyunda 4-5 nokta transfer yapılarak takımı ligde tutalım. Bunu bari yapın… NOKTA…

Top sizde;

Yusuf Günay, Sezai Çanakçı, Abdulkadir Aktarı, Murat Uzun, Yusuf Yılmaz, İlter Yurtbay, Nejdet TıskaoğluEren Enerji, Çatalağzı Termik Santrali(ÇATES), Corendon, TPAO Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Bayburt Group, ERDEMİR

HABER: MUSTAFA EMEN