RADEV Artı Ödülleri Töreni'nde Gurbet Altay "Yılın Pozitif Eğitimcisi" Seçildi.

RADEV tarafından düzenlenen 12. RADEV ARTI ÖDÜLLERİ Töreni, Kazlıçeşme Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Törene, iletişimcisi Alişan Kapaklıkaya ve duayen bestecilerin katılımıyla renk kattı. 

Ünlü İletişimci Alişan Kapaklıkaya'nın Gösterisi

Tören, ünlü iletişimci Alişan Kapaklıkaya'nın kısa stand-up vari gösterisi ile başladı. Kapaklıkaya'nın esprileri salondakileri kahkahalara boğdu.

WhatsApp Image 2023-12-15 at 15.42.09 (1)

Sanat ve Müzik Dolu Gece

Sanatçı Aydın Aydın'ın su tasarrufu şarkısı "Su Sesi" ile açılan konser bölümünde, TRT Müzik'ten İsmail Özkan, Altar - Fatih Kafesci kardeşler, Radyocu Yusuf Alp, Benhur, Şahsenem, Yusuf Mardinli sahne aldı. Bu isimler, şarkılarıyla salondakilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

RADEV Başkanı Yusuf Erbaş, yaptığı konuşmada, "RADEV Artı Ödülleri Töreni, derneğimizin Artı projelerinden biri olarak bu yıl 12. kez düzenlendi. Amacımız, ülkemize Artı değer katanları bulmak ve güzel şeylerin de olabileceğini göstermek. Ödül alan isimleri tebrik ediyorum." dedi.

WhatsApp Image 2023-12-15 at 15.42.09

Müzik Ustalarına Ödülleri Verildi

 Gece kapsamında duayen Burhan Bayar ile müzik ustaları Aşkın Tuna, Aydın Sarman ve Cengiz Altınsoy ödüllerini aldılar. Birçok basın bülteni, sanatçı ve iş insanı da gece boyunca ödüllerini teslim aldılar.

Yılın Pozitif Doktoru "Kardiyolog Murat Şener"

Ozon tedavisi ile umutları yeşerten Kardiyolog Murat Şener, "Yılın Pozitif Doktoru" ödülü ile geceye damgasını vurdu.

Yılın Pozitif Eğitimcisi " Gurbet Altay"

 Yıllardır verdiği eğitimlerle birçok kişinin hayatını değiştiren Gurbet Altay, ZONDEF Onursal Başkanı olarak "Yılın Pozitif Eğitimcisi" ödülüne layık görüldü. Altay, ödülünü Alişan Kapaklıkaya'dan aldı ve yaptığı konuşmayla salondakilerden tam not aldı.

Park bakımsız kaldı! Aileler isyan etti Park bakımsız kaldı! Aileler isyan etti

Gurbet Altay'ın Duygusal Konuşması

Gurbet Altay, ödülünü alırken yaptığı konuşmada, "Bu ödül tüm yüreklere dokunanlara gelsin. Değerli eğitimci sayın Alişan Kapaklıkaya'nın elinden almak da ayrı bir önem taşıyor. Bizler eğitimci olarak her gün bilgi paylaşarak, kabımızı doldurup başkalarına anlatarak yayılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Her şey için teşekkür ederim, hayırla kalın." dedi.

Gurbet Altay, Alişan Kapaklıkaya gibi yıllardır il il, ülke ülke dolaşıp bilgi zekatını vermeye çalıştığını ve bu serüvenin devam edeceğini vurgulayarak, gelecek nesillere daha güzel şeyler anlatmak adına çabalarının süreceğini belirtti.

Tören, sanat, kültür, siyaset ve medya dünyasının bir araya geldiği, dolu dolu geçen bir geceye dönüştü.

HABER MERKEZİ