Bartın'ın Amasra ilçesinde gerçekleşen üzücü bir olayda, Ankara'dan gelen 42 yaşındaki Yusuf Ülger, Amasra'nın Küçük Liman bölgesinde denize girdikten sonra boğularak yaşamını yitirdi. 

Mont Bulunuşuyla Başlayan Arama Çalışmaları

Sabah saatlerinde Amasra ilçesi Küçük Liman olarak bilinen bölgede vatandaşlar tarafından bir mont bulundu. Monttan çıkan kimlikte Yusuf Ülger'in ismi tespit edildi. Ülger'in bir üniversitede teknisyen olarak çalıştığı belirlendi. Bu durumu değerlendiren polis ekipleri, Ülger'i aramak üzere çalışmalara başladı.

Bartin Amasra Ceset (5)

Güvenlik Kameraları İle Tespit Edilen Olay

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Ülger'in denize girdiğini ve bir daha çıkmadığını tespit etti. Bu noktada polis ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı ekipleri detaylı bir arama çalışması başlattı.

Bartin Amasra Ceset (1)

5 Saat Süren Arama Çalışmaları

9 dalgıç, 2 bot ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yürütülen arama çalışmaları, yaklaşık 5 saat sürdü. Liman içi ve açık denizde gerçekleştirilen detaylı aramalarda dalgıçlar, Ülger'in cansız bedenine ulaştı.

Bartin Amasra Ceset (4)

Cenaze Otopsi İçin Hastaneye Kaldırıldı

Yaklaşık 3 metre derinlikten çıkartılan Ülger'in cenazesi, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Bartın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Cenazenin otopsi için inceleneceği belirtildi.

Olayın tam olarak neden kaynaklandığına dair soruşturma devam ediyor.

İHA

Zonguldak, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Bartınlı fındık üreticisinin kabusu “kokarca böceği”! Zonguldak, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Bartınlı fındık üreticisinin kabusu “kokarca böceği”!

Bartın Haberleri