Çatalağzı Belediyesi binasının arkasında yeni motosiklet tamirhanesi açan şahıslar birbirlerine girdi. Çevredekilerin şikayeti üzerine olay yerine bir çok polis ekibi sevk edilirken taraflar birbirinden şikayetçi olmaması üzerine olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri olay yerinden ayrılması ile birlikte taraflar yine birbiri ile kavgaya tutuşurken bir kişinin başından yaralandığı öğrenildi.  

Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor

Çatalağzı Belediyesi binasının arkasında yeni açılan motosiklet tamirhanesinde çıkan kavga büyük bir gerginliğe neden oldu. Olay, çevredekilerin şikayeti üzerine polis ekiplerinin müdahalesini gerektirdi.
Yeni motosiklet tamirhanesi sahipleri arasında çıkan anlaşmazlık, kısa sürede kavgaya dönüştü. Çatışma, polis ekiplerinin olay yerine ulaşmasına neden oldu. Ancak tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaması üzerine polis, olay yerinden ayrıldı.
Polis ekiplerinin ayrılmasının ardından taraflar tekrar bir araya gelerek çatışmaya devam etti. Bu ikinci aşamada, kavgada bir kişinin başından yaralandığı öğrenildi. Olayın ardından polis ekipleri, taraflar arasındaki çatışmayı sonlandırmak ve soruşturma başlatmak amacıyla tekrar olay yerine yönlendirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.