Futbolcu piyasasının el yaktığı transferde gerekli olan transferleri tam olarak gerçekleştiremeyen yönetim kurulu Başkanı Salih Demir aylardır çağrı yapmasına rağmen beklenen duyarlı adımların atılmamasından dolayı sezon başladığında başarılı bir performans ortaya koyacak kadroyu tam olarak oluşturamadıklarını ancak A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir’in sıkı bir şekilde futbolcu transfer çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek şu görüşlere yer verdi.

“Özellikle bu sezon futbolcu transfer piyasası tam anlamıyla el yakmaktadır. Artık futbolcular öyle kendini tatmin etmeyen ücretlere evet demiyor, rakamlar çok yüksek ve birde tesislerin önemine bakıyorlar. En büyük avantajımız Zonguldakspor’un geçmişte büyük bir adı var, başarıları hala konuşuluyor. Futbolcular takımın adını duyunca gelmek istiyor ama rakamlar son derece yüksek. Bütün bunlara rağmen elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Kadro derinliği tam olarak yeterli değil bu anlamda da hocamız ve Hakan Başkanımız titizlikle takıma katkı sağlayacak arayışlara devam ediyorlar. Taraftarlarımızın endişeye kapılmasına gerek yok, gereken yapılıyor ve yapılmaya devam edilecektir. Buradaki çalışmalardan sonra takım Devrek’te kampa girecek ve sezon hazırlıklarına Mesut Özil tesislerinde devam edecektir. Sezonun ilk maçında (BAY) olduğumuzdan bir hafta daha hazırlanma fırsatımız olacaktır. Sonra ilk maçımızı deplasmanda Trabzon 1461 takımı ile oynayacağız. Grubumuzda güçlü takımlar var ama biz Zonguldak Kömürspor’uz bizim de şanlı bir adımız ve geçmişimiz var. Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapılacaktır.”

Alaplı da TFF’den haber bekliyor! Alaplı da TFF’den haber bekliyor!

YAZAR MUSTAFA EMEN