Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak birimi için olmak üzere 8. Derece kadrolara memur alımı gerçekleştirilecektir. TTK başvuruları online olarak devam ediyor. Adaylar bu yazımızdaki şartları ve gereksinimler dahilinde gerekli başvuru iş ve işlemlerini yapabileceklerdir.

Kadrolu memur alımı şartları nelerdir?

Memur alımı için adayların 657 DMK’daki şartları taşıması gerekmektedir. Ayrıca adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, askerlikle ilişiklerinin bulunmaması gerekiyor. Adayların 35 yaşını doldurmamış olması, KPSS’den 2022 veya 2023 yıllarından en az 80 puanı olması gerekmektedir.

Müfettiş yardımcısı alımı için ayrıca sağlık durumu her türlü yolculuk ve iklim koşullarında görev yapmaya ve seyahat etmeye elverişli olması, sicil, tutum ve davranışları yönünden Müfettiş Yardımcılığına engel bir durumu bulunmaması şartı da yer almaktadır.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Başvuru için 4 yıllık şu üniversite bölümlerinden mezun olması gerekmektedir: Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile YÖK onaylı ve denkliği bulunan yabancı okullardan mezun olmak gerekiyor.

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK kamu memur alımı süreci nasıl olacak?

Türkiye Taşkömürü Kurumu “TTK” tarafından kadrolu memur alımı için başvuru iş ve işlemleri online olarak kariyer kapısı internet adresinden yapılabilecektir. Adaylar başvurularını 26 Nisan’a kadar yapabileceklerdir.

Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme! Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme!

TTK memur alımı başvuru kılavuzu.