Gazeteci Orhan Akyüz’ün edindiği bilgiye göre, TTK Genel Müdürlüğü’nün duyurusunda, şunlar kaydedildi:
“Kurumumuzun yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere, 7 sanatta toplam ‘44 Nitelikli İşçi Alımı’ yapılacaktır. 

NOTER KURA ÇEKİMİYLE

Alınacak olan bu işçiler, Yönetmelik hükümlerine göre Noter Kura çekimi sonucunda tespit edilecektir. Kura çekimi sonucunda, her sanatta işe alınacak açık işçi sayısı kadar ‘Asıl’, açık işçi sayısının 2 katı kadar da ‘Yedek’ aday belirlenecektir.

NOTER KURA ÇEKİMİ 2 MAYIS’TA

Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğünce, 16.04.2024 – 22.04.2024 tarihleri arasında ilana başvuranlar arasından ‘Asıl’ ve ‘Yedek’ adayları belirlemek üzere, 02.05.2024 Perşembe günü saat 10.00’da Kurumumuz İş Sağlığı, Güvenliği ve Eğitim Daire Başkanlığı konferans salonunda halka ve basına açık olarak Zonguldak 1. Noteri tarafından Elektronik Kura Çekimi  yapılacaktır.

Kanat Tan, Tahsin Erdem’i ziyaret etti. Kanat Tan, Tahsin Erdem’i ziyaret etti.

KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI TTK’NIN İNTERNET SİTESİNDEN DUYURULACAK

* Kura çekimi sonuçları, www.taskomuru.gov.tr internet adresinden adaylara duyurulacaktır.
Önemli Uyarı: Kuradan çıkmış olmak tek başına işe girmeye hak kazandırmaz. Başvuru şartlarında istenen belgelere sahip olmayan, TTK Beden Gücü Yönergesine göre istenecek olan sağlık muayenesini geçemeyen, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünce yapılacak olan Arşiv Araştırmasına göre işe girmeye engel bir suçu olan kişiler işe alınmayacaktır.
Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğünce alınan iş başvurularında beyana esas işlem yapılıp evrak kontrolü yapılamadığından, evrak-belge kontrolü kura çekiminden sonra açıklanacak olan bir tarihte kurumumuzca yapılacak olup başvuruda istenen diploma ve belgelere sahip olmayan adaylar işe alınmayacaktır.
* İşçi alımı ile ilgili tüm duyurular Kurumumuzun internet sayfasından yapılacak olup kişilere ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
İlanen duyurulur.”

HABER: ORHAN AKYÜZ