Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu'da bugün hava bulutlu ve yağmurlu olacağı tahmin edildi. 4 İlde de öğlene kadar bulutlu veya puslu olacağı belirtilen havanın öğlen saatinden itibaren yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. 

Zonguldak Hava Tahmini

8 Mart Cuma; Zonguldak'ta hava durumunun bugün bulutlu ve yer yer yağmur ihtimali olacağı tahmin edilmektedir. Zonguldak için bugün hava sıcaklığı 13°C'ye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 5°C civarında olacağı tahmin ediliyor. Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Zonguldak'ın bugünkü yağış ihtimali tahmini %49 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 13°C olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 7°C olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Zonguldak'ta yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde parçalı bulutlu 7°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 12°C, akşam saatlerinde bulutlu 10°C, gece bulutlu 8°C olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta en yüksek sıcaklığının 23 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 6°C olacağı tahmin ediliyor.

Zonguldak Hava Durumu-8

Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi! Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi!

Bartın Hava Tahmini

8 Mart Cuma; Bartın'da hava durumunun bugün çok bulutlu olacağı tahmin edilmektedir. Bartın için bugün hava sıcaklığı 15°C'ye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 3°C civarında olacağı tahmin ediliyor. Rüzgâr genellikle sakin olacak. Bartın'ın bugünkü yağış ihtimali tahmini %50 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 15°C olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 7°C olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Bartın'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde bulutlu 7°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 14°C, akşam saatlerinde bulutlu 12°C, gece bulutlu 8°C olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta en yüksek sıcaklığının 25 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 5°C olacağı tahmin ediliyor.

Bartin Hava Durumu

Karabük Hava Tahmini

8 Mart Cuma; Karabük'te hava durumunun bugün bulutlu ve yer yer yağmur ihtimali olacağı tahmin edilmektedir. Karabük için bugün hava sıcaklığı 15°C'ye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 3°C civarında olacağı tahmin ediliyor. Rüzgâr genellikle sakin olacak. Karabük'ün bugünkü yağış ihtimali tahmini %65 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 15°C olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 7°C olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Karabük'te yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde bulutlu 6°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın hafif yağmurlu 6°C, akşam saatlerinde bulutlu 7°C, gece parçalı bulutlu 4°C olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta en yüksek sıcaklığının 22 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 5°C olacağı tahmin ediliyor.

Karabük Hava Durum

Kastamonu Hava Tahmini

8 Mart Cuma; Kastamonu'da hava durumunun bugün parçalı bulutlu ve yağmur ihtimali olacağı tahmin edilmektedir. Kastamonu için bugün hava sıcaklığı 12°C'ye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 1°C civarında olacağı tahmin ediliyor. Rüzgâr genellikle sakin olacak. Kastamonu'nun bugünkü yağış ihtimali tahmini %62 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 12°C olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 3°C olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Kastamonu'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde hafif yağmurlu 4°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın hafif yağmurlu 6°C, akşam saatlerinde bulutlu 5°C, gece parçalı bulutlu 1°C olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta en yüksek sıcaklığının 20 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 1°C olacağı tahmin ediliyor.

Kastamonu Hava Durumu-5